To je to što me zanima!

Kakav otac takav sin: Cristiano Jr. oponašao je očeve škarice

Cristiano Jr je nakon nedjeljnog derbija između Reala i Atletica pokazao kako i on zna zabiti prekrasan gol škaricama kao i njegov otac koji je to napravio prošlog tjedna u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo prošlog je tjedna zabio jedan od najljepših golova u svojoj karijeri. Prekrasnim škaricama u četvrtfinalu Lige prvaka 'presudio' je Juventusu, a ono što može napraviti Ronaldo, može i njegov sedmogodišnji sin Cristiano Jr.

U nedjelju je odigran derbi kola španjolskog prvenstva gdje su Real i Atletico podijelili bodove (1-1), a poslije utakmice na scenu je stupio Cristiano Jr. koji je imitirao svog oca te zabio prekrasan gol škaricama. Slične škarice već je više puta pokušao što jasno otkrivaju ranije snimke.

Osim što je oponašao oca sjajnim škaricama, Ronaldov sin je poznat i po tome da ima isti način izvođenja slobodnih udaraca kao i sam Cristiano, ali isto tako već sada pozira kao njegov otac dok proslavlja gol. 

Iako Cristiano Jr. još uvijek nije zaigrao utakmicu za Real, može se pohvaliti kako je već sa sedam godina zabio prekrasan gol na velikom Santiago Bernabeuu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • joseph_1 10.04.2018.

    Mali cigo...☺

  • Korisničko ime1 09.04.2018.

    Onaj drugi lima je od Marcela!

  • Elmatador88_1 09.04.2018.

    Mali zdangle ko ganci s onih semafora kaj prose. Cudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare