To je to što me zanima!

Kakav peh! Zrinka je bila korak do medalje, izletjela u 2. vožnji

Jedna od najmlađih predstavnica na Svjetskom skijaškom prvenstvu za juniore u Banskom, Hrvatica Zrinka Ljutić, nije uspjela završiti drugu vožnju. Nakon prve bila je na četvrtom mjestu
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić (17) nije uspjela završiti veleslalom na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Banskom u Bugarskoj nakon što je izletjela sredinom druge vožnje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon prve vožnje od 9 sati Zrinka je držala četvrto mjesto s 43 stotinke zaostatka za vodećom Šveđankom Hannom Aronsson Elfman. Zrinka je napravila veću grešku u gornjem dijelu staze, ali je onda krenula agresivno, gotovo i promašila zadnja vrata pa do cilja ipak dosta toga nadoknadila.

U drugoj se odlično držala, imala je izjednačeno vrijeme s dotad vodećom Slovenkom Nejom Dvornik nakon prvoga prolaznog vremena, ali nije izdržala pritisak i otklizala je sa staze po snježnim uvjetima bugarskog skijališta.

Šveđanka Aronsson Elfman dominantno je odskijala i drugu vožnju i osvojila zlato sa 75 stotinki ispred Norvežanke Marte Monsen, druge i nakon prve vožnje, a broncu je osvojila Slovenka Dvornik. Poljakinja Magdalena Luczak, treća nakon prve dionice, izletjela je sa staze, kao i Zrinka, ali i Šveđanka Hilma Lövblum (peta nakon prve vožnje) te Amerikanka A.J. Hurt (sedma).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • burek. 09.03.2021.

    Izletjeti sa staze nije peh hah

Komentiraj...
Vidi sve komentare