To je to što me zanima!

Kakav preokret, Šimić ulazi u klub: Pobijede li Mamićevi ljudi, odmah ću potrgati svoj ugovor!

U 14 sati očekuje se sjednica izvršnog odbora Dinama koja bi trebala Darija Šimića imenovati članom uprave: 'To je odluka izvršnog odbora, o tome ne odlučujem ja' - rekao nam je Šimić
Vidi originalni članak

U iščekivanju sjednice izvršnog odbora, koja je u 14 sati, javio nam se Dario Šimić, čovjek koji bi trebao biti vođa, nazovimo ga tako, novog Dinama. Jučer nam se javio Dario i rekao da odustaje, da nije baš tako blizu odluci da uđu u upravu, no danas potpuno drugačija priča!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jednostavno, sutra je prevažna utakmica da bismo se sada dijelili. Dinamo nam je svima na prvom mjestu i najbitnije je da sutra pobijedimo. Rekao sam javno, sada i ponavljam, odmah ću potrgati svoj ugovor ako Damir Zorić i to društvo sutra pobijede. Nema nikakve šanse da ostanem u igri s tom drugom stranom - poručio nam je Dario Šimić i na pitanje ulazi li odmah danas u upravu Dinama rekao:

- To je odluka izvršnog odbora, o tome ne odlučujem ja.

Sjednica izvršnog odbora je u 14 sati. U Maksimiru će se još jednom sastati izvršni odbor, barem ona sedmorka (Barišić, Hanžel, Cvitković, Todorić, Bergman, Naglić, Gašparović) koja ne želi dopustiti osuđenom bjeguncu Zdravku Mamiću povratak u klub. Teško je povjerovati kako će tom sastanku svjedočiti i "mamićevi" ljudi, šestorka (Zorić, Kožul, Primorac, Šušak, Ljuština i Truskaller) koja se nije pojavila niti na zanjim sjednicama IO-a. 

Dinamov 'Dan D' je u četvrtak od 18 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton kada će biti skupština kluba poslije koje će u Maksimiru puno toga u biti jasnije. Bar bi trebalo biti.

Izvršni odbor Dinama već danima traži imena koja bi odlascima Krešimira Antolića i Amre Peternel popunila ispražnjena mjesta u upravi, tu se spominju svakakvi kandidati. Dario Šimić bi trebao biti prevaga (na skupštini) za Barišićevu stranu, dokaz svima kako će se Dinamom u budućnosti upravljati na drugačiji, puno transparentniji način. 

Gotovo 8000 novih članova u desetak dana

Posljednjih dana u Maksimiru se vodi i masovno učlanjenje navijača u Dinamo. Jasno, članovi kluba bit će važan faktor u borbi za prevlast u klubu, osam povjerenika koji su između dvije skupštine (one 12. prosinca i nadolazeće 9. ožujka) učlanili najveći broj navijača u Dinamo, dobit će pravo glasa na skupštini. A broj članova kluba nevjerojatno raste.

Dinamo je tako 13. siječnja imao 21.952 člana, ta je brojka do 24. veljače narasla do 23.819 članova, a s današnjim danom zagrebački klub ima 31.569 članova. Što znači kako se samo u zadnjih 11 dana učlanilo 7.750 članova.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠPIČEK I PAŽANIN SAVJETUJU MAMIĆA

 

 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • MaradonaNapoli 09.03.2023.

    Zasto se ovaj simic forsira ka neki strucnjak? Liku je propala jedina firma koju je pokrenija. Ne bi li on onda bija uhljeb u upravi dinama?

  • gliva 08.03.2023.

    goson PUN KO BROD a gdje ti je malo morala!

  • gliva 08.03.2023.

    Koja je to država u kojoj mutikaše vode glavnu ulogu iz druge države!

Komentiraj...
Vidi sve komentare