Obavijesti

Sport

Komentari 150

Kakav preokret, Šimić ulazi u klub: Pobijede li Mamićevi ljudi, odmah ću potrgati svoj ugovor!

Kakav preokret,  Šimić ulazi u klub: Pobijede li Mamićevi ljudi, odmah ću potrgati svoj ugovor!

U 14 sati očekuje se sjednica izvršnog odbora Dinama koja bi trebala Darija Šimića imenovati članom uprave: 'To je odluka izvršnog odbora, o tome ne odlučujem ja' - rekao nam je Šimić

VIDEO

U iščekivanju sjednice izvršnog odbora, koja je u 14 sati, javio nam se Dario Šimić, čovjek koji bi trebao biti vođa, nazovimo ga tako, novog Dinama. Jučer nam se javio Dario i rekao da odustaje, da nije baš tako blizu odluci da uđu u upravu, no danas potpuno drugačija priča!

Pokretanje videa...

Zdravko Mamić poruka prijateljima Dinama 02:48

- Jednostavno, sutra je prevažna utakmica da bismo se sada dijelili. Dinamo nam je svima na prvom mjestu i najbitnije je da sutra pobijedimo. Rekao sam javno, sada i ponavljam, odmah ću potrgati svoj ugovor ako Damir Zorić i to društvo sutra pobijede. Nema nikakve šanse da ostanem u igri s tom drugom stranom - poručio nam je Dario Šimić i na pitanje ulazi li odmah danas u upravu Dinama rekao:

- To je odluka izvršnog odbora, o tome ne odlučujem ja.

Sjednica izvršnog odbora je u 14 sati. U Maksimiru će se još jednom sastati izvršni odbor, barem ona sedmorka (Barišić, Hanžel, Cvitković, Todorić, Bergman, Naglić, Gašparović) koja ne želi dopustiti osuđenom bjeguncu Zdravku Mamiću povratak u klub. Teško je povjerovati kako će tom sastanku svjedočiti i "mamićevi" ljudi, šestorka (Zorić, Kožul, Primorac, Šušak, Ljuština i Truskaller) koja se nije pojavila niti na zanjim sjednicama IO-a. 

U 24. kolu HT Prve lige sastali se Inter Zaprešić i Lokomotiva

Dinamov 'Dan D' je u četvrtak od 18 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton kada će biti skupština kluba poslije koje će u Maksimiru puno toga u biti jasnije. Bar bi trebalo biti.

Izvršni odbor Dinama već danima traži imena koja bi odlascima Krešimira Antolića i Amre Peternel popunila ispražnjena mjesta u upravi, tu se spominju svakakvi kandidati. Dario Šimić bi trebao biti prevaga (na skupštini) za Barišićevu stranu, dokaz svima kako će se Dinamom u budućnosti upravljati na drugačiji, puno transparentniji način. 

Gotovo 8000 novih članova u desetak dana

Posljednjih dana u Maksimiru se vodi i masovno učlanjenje navijača u Dinamo. Jasno, članovi kluba bit će važan faktor u borbi za prevlast u klubu, osam povjerenika koji su između dvije skupštine (one 12. prosinca i nadolazeće 9. ožujka) učlanili najveći broj navijača u Dinamo, dobit će pravo glasa na skupštini. A broj članova kluba nevjerojatno raste.

Dinamo je tako 13. siječnja imao 21.952 člana, ta je brojka do 24. veljače narasla do 23.819 članova, a s današnjim danom zagrebački klub ima 31.569 članova. Što znači kako se samo u zadnjih 11 dana učlanilo 7.750 članova.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠPIČEK I PAŽANIN SAVJETUJU MAMIĆA

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
VIDEO Stenjanje je prekinulo Dončićevu presicu, bio je u šoku. 'Nadam se da ovo nije uživo...'
NEOČEKIVANI ZVUKOVI

VIDEO Stenjanje je prekinulo Dončićevu presicu, bio je u šoku. 'Nadam se da ovo nije uživo...'

Dok je odgovarao na pitanja novinara, prekinulo ga je stenjanje koje se prolomilo prostorijom. Netko je pustio zvuk iz filmova za odrasle, što je ostavilo u šoku slovenskog košarkaša