To je to što me zanima!

Kakav romantik: Raketa svoju Raquel iznenadio za rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivan Rakitić je svoju suprugu Raquel Mari iznenadio proslavom njenog 30. rođendana na kojoj okupio cijelu obitelj i sve Raqueline prijatelje. Oboje su javno izmijenili poruke ljubavi
Vidi originalni članak

Nije lijepo pitati damu za godine, ali ako sama otkrije... Raquel Mari Olmo (30) učinila je upravo to pohvalivši se feštom koju joj je suprug Ivan Rakitić (31) priredio za njen 30. rođendan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Instagramom su letjele poruke ljubavi između Ivana i Raquel.

- Volim te i uvijek ću biti uz tebe i podržavati te, moja ljubavi. Hvala ti što si najbolja žena na svijetu i što me toliko voliš. Danas je tvoj dan... Sretan ti rođendan! - napisao je Raketa, a zahvalio se i Raquelinoj mami, punici koja ga od dana kad ju je upoznao pazi kao da je dijete.

Raquel je odgovorila:

- Nisam mogla na bolji način dočekati tridesetu. Slaveći sa mojom mamom i okružena ljubavlju moje obitelji. Hvala ti za iznenađenje, moj slatki plavušanu. Hvala svim prijateljima koji su došli na moj rođendana, a hvala i onima koji su nisu mogli doći, ali me nose u svojim srcima - napisala je Raquel Mari Olmo.

Rakitić i Raquel imaju dvije kćeri, Altheu (6) i Adaru (3), a u braku su šest i pol godina. Barcelona je Rakitića ove sezone gurnula na margine prve momčadi, ali hrvatski se majstor vratio klasom i profesionalnošću.

Klub ga više ne namjerava prodati i Vatreni veznjak barem do kraja sezone ostaje u Blaugrani u kojoj je u pet i pol godina među ostalim osvojio Ligu prvaka i četiri Primere, a ugovor ga sa katalonskim divom veže do ljeta 2021. godine.

MUNDO DEPORTIVO UVJEREN Bravo, Ivane! Rakitić je izborio ostanak u Barçi, ne ide nikamo

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 17.12.2019.

    Konobarici pala sjekira u med...

  • johnny001122 16.12.2019.

    tri puta ste krivo napisali prezime doticne.

  • ante216 16.12.2019.

    Papucar

Komentiraj...
Vidi sve komentare