To je to što me zanima!

Kakav škrtac: HNS je ženskoj repki ukinuo 36 kuna dnevnice

HNS je sve do zadnjih utakmica našim reprezentativkama davao mizerne dnevnice, a djevojke su u rujnu ostale i bez njih. Uplatili su im samo novac za putne troškove
Vidi originalni članak

Pa ne mogu vjerovati! Zar su curama ukinuli i tu mizernu dnevnicu od 36 kuna, prva je reakcija Marije Matuzić (52), poznatije kao Maca Maradona.

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, muškoj je reprezentaciji ukinuo dnevnice, a sad je to učinio i ženskoj vrsti.

- Kad sam ja igrala, dobivali smo 10-20 njemačkih maraka. I to je, naravno, bilo malo, ali barem smo dobile nešto. Ovo što se sada događa stvarno je nisko, jadno i žalosno - kaže Maca Maradona.

Kakvi minibarovi po sobama?! Mi ne znamo za to. Naviknule smo se na takve uvjete, rekla je reprezentativka Barbara Perić

Reprezentativke je šokirao novi potez iz Rusanove ulice. Ne mogu doći k sebi. Barbara Perić (25) studira na Pomorskom fakultetu. Nedavno je propustila ispite da bi igrala za reprezentaciju.

- Dnevnice smo dobivale sve do zadnjih utakmica u rujnu. Tad smo dobile novac samo za putne troškove. Rekli su nam uplatiti dnevnice, ali nema ništa od toga. Novac nije stigao, dnevnice su definitivno ukinuli - rekla je Barbara Perić, hrvatska reprezentativka, i dodala:

- U hotelima dobijemo piti samo sponzorsku vodu. Kakvi minibarovi po sobama?! Mi ne znamo za to. Naviknule smo se na takve uvjete. 

Petra Glavač (30) radi u Oroslavju. Kad su reprezentativne akcije, uzme godišnji odmor i dođe igrati. 

- Nisam bila na zadnjoj akciji, ali djevojke su mi se požalile. Pa svi tamo volontiraju, od izbornika do igračica - kazala je Petra Glavač.

Prije tri godine HNS je potresao veliki seksualni skandal. Šime Zirdum, član izvršnog odbora HNS-a, napastovao je na pripremama malodobnu nogometašicu koja je trebala igrati za U-19 reprezentaciju, zbog čega je osuđen na godinu dana zatvora. U međuvremenu je izašao.

36 - Curama su obećali uplatiti dnevnice za zadnje utakmice, ali novac, naravno, nije stigao. I 36 kuna po danu Šukeru je previše

Idi na 24sata

Komentari 121

  • nikluk20 19.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fantazist 12.10.2012.

    Pa morao si je nove dresove naštampati. Ipak je on brend

  • StefanoSertic 12.10.2012.

    moze te bit sram suker do nekad bio nabolji nogometas 98 sada krades curama 36 kuna kako te ni je sram ,sramotis sebe i svoju familiju đđđuuu.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare