To je to što me zanima!

Kakav sretnik! Mirku Hrgoviću svi zavide na zgodnoj supruzi...

Mirko Hrgović je upoznao Lanu kada je igrao za Hajduk. Vjenčali su se i zajedno dobili dvije kćerke. Par živi u Splitu, a Lana je pozornost privukla vatrenim fotografijama na Instagramu
Vidi originalni članak

Igrao je za dva ljutita rivala - Dinamo i Hajduk, na Maksimiru su mu prijetili smrću. Objesili su lutku obučenu u Hajdukov dres s njegovim brojem i imenom, a danas, nakon završetka nogometne karijere, Mirko Hrgović živi mirnim i povučenim životom.

Iako je rođen u Sinju, stekao je državljanstvo Bosne i Hercegovine igrajući u Širokom Brijegu pa je tako godinama bio reprezentativac te zemlje. Nakon karijere se vratio u Split. Tamo živi sa suprugom Lanom koju je upoznao dok je igrao za Hajduk i dvije kćerke - Miom i Ivom.

Upravo je Lana vatrenim fotografijama koje je objavljivala posljednjih dana oduševila svoje pratitelje na Instagramu. Na toj društvenoj mreži je prati više od 12 tisuća ljudi. O njoj se ne zna mnogo, ali prema fotografijama se čini da uživa u brizi za obitelj, putovanjima, jogi i izlascima.. Na jednoj od posljednjih zabava Hrgovići su se zabavljali u društvu najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića i njegove djevojke.

Komentari koji se mogu pronaći ispod Laninih fotografija koje svakodnevno objavljuje ("oči su mi ispale", "savršena", ludilo koliko si zgodna",...) potvrđuju o kakvoj se ljepotici radi. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 11.07.2019.

    hahahaha a vidi njega, tetovaža, brada, ozbiljan pogled i lik je odma kao neki frajer hahaha smiješno što pokušavaju danas ovi kvazi muškarci glumiti face svi na taj isti način, tetoviram cijelu ruku, pustim bradu i baš sam si bad guy sada...

  • qita 11.07.2019.

    i ?

  • domagoj264 11.07.2019.

    Dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare