To je to što me zanima!

Kako doći do Snježne kraljice: Pratite upute i uživajte u utrci

Gledateljima sa zagrebačke strane omogućeni su busevi koji će ih odvesti na Dom željezničara i Žensko sedlo. Onima sa zagorske strane ukrcaj je u Stubakima...
Vidi originalni članak

Gledatelje će na Sljeme prevoziti autobusi s Mihaljevca, i to na dva odredišta. Jedno će biti Dom željezničara, a drugo Žensko sedlo. Ti su prilazi namijenjeni gledateljima koji dolaze sa zagrebačke strane. Za one koji stižu sa zagorske strane ukrcaj je u Stubičkim toplicama, a iskrcaj kod apartmanske kuće “Snježna kraljica”.

Utrka skijašica na rasporedu je u utorak, 4. 1. 2011., start prve vožnje je u 15 sati, a organizirani prijevoz gledatelja počinje od 12 sati. Druga vožnja je u 18 sati, a od 19 sati počinje autobusni prijevoz sa Sljemena.

Utrka skijaša na rasporedu je u četvrtak, 6. 1. 2011. godine, start prve vožnje je u 14.45 sati, a gledatelji već od 11 sati autobusima mogu krenuti prema Sljemenu. U 18 sati starta druga vožnja slalomaša, a organizirani prijevoz gledatelja sa Sljemena počinje od 19 sati.

ZONA A - Mihaljevac - Dom Želejzničara - Mihaljevac

Nakon izlaska iz ZET-ova autobusa gledatelji prate oznake do dijela gledališta navedenog na ulaznici, uspinju se na Činovničku livadu te spuštaju na livadu Krumpirište, do gornjeg dijela gledališta na istoj razini ili donjeg kod ciljne ravnine.

ZONA B - Mihaljevac - Žensko sedlo - Mihaljevac

Nakon izlaska iz ZET-ova autobusa gledatelji prate oznake do dijela gledališta navedenog na ulaznici, slijede ih do ruba staze i raspoređuju se po gornjem i donjem dijelu gledališta.

ZONA C Stubičke toplice - Apartman 'Snježna kraljica' - Mihaljevac

Iz Stubičkih toplica gledatelji organiziranim prijevozom stižu do apartmanske kuće “Snježna kraljica”, prate oznake do dijela gledališta navedenog na ulaznici te se smještaju na gornjem ili donjem dijelu kod ciljne ravnine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • đony 04.01.2011.

    zet bi trebao nadoknaditi štetu svima koji gore žive.

  • karte 04.01.2011.

    za karte se javite na karte.karte @yahoo.com

  • rođin rođo1 03.01.2011.

    noćne trke i nagradni fond od 240000€,to mogu ponudit sam rijetke zemlje koje su ekonomski stabilne i osviještene poput hrvatske,odnosno u ovom slučaju grad zagreb.

Komentiraj...
Vidi sve komentare