Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kako doći do Snježne kraljice: Pratite upute i uživajte u utrci

Kako doći do Snježne kraljice: Pratite upute i uživajte u utrci
3

Gledateljima sa zagrebačke strane omogućeni su busevi koji će ih odvesti na Dom željezničara i Žensko sedlo. Onima sa zagorske strane ukrcaj je u Stubakima...

VIDEO

Gledatelje će na Sljeme prevoziti autobusi s Mihaljevca, i to na dva odredišta. Jedno će biti Dom željezničara, a drugo Žensko sedlo. Ti su prilazi namijenjeni gledateljima koji dolaze sa zagrebačke strane. Za one koji stižu sa zagorske strane ukrcaj je u Stubičkim toplicama, a iskrcaj kod apartmanske kuće “Snježna kraljica”.

Utrka skijašica na rasporedu je u utorak, 4. 1. 2011., start prve vožnje je u 15 sati, a organizirani prijevoz gledatelja počinje od 12 sati. Druga vožnja je u 18 sati, a od 19 sati počinje autobusni prijevoz sa Sljemena.

Utrka skijaša na rasporedu je u četvrtak, 6. 1. 2011. godine, start prve vožnje je u 14.45 sati, a gledatelji već od 11 sati autobusima mogu krenuti prema Sljemenu. U 18 sati starta druga vožnja slalomaša, a organizirani prijevoz gledatelja sa Sljemena počinje od 19 sati.

ZONA A - Mihaljevac - Dom Želejzničara - Mihaljevac

Nakon izlaska iz ZET-ova autobusa gledatelji prate oznake do dijela gledališta navedenog na ulaznici, uspinju se na Činovničku livadu te spuštaju na livadu Krumpirište, do gornjeg dijela gledališta na istoj razini ili donjeg kod ciljne ravnine.

ZONA B - Mihaljevac - Žensko sedlo - Mihaljevac

Nakon izlaska iz ZET-ova autobusa gledatelji prate oznake do dijela gledališta navedenog na ulaznici, slijede ih do ruba staze i raspoređuju se po gornjem i donjem dijelu gledališta.

ZONA C Stubičke toplice - Apartman 'Snježna kraljica' - Mihaljevac

Iz Stubičkih toplica gledatelji organiziranim prijevozom stižu do apartmanske kuće “Snježna kraljica”, prate oznake do dijela gledališta navedenog na ulaznici te se smještaju na gornjem ili donjem dijelu kod ciljne ravnine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše