To je to što me zanima!

Kako ga ne voljeti? Oduševio je sve, a onda grlio svako dijete...

Tottenham je na svome stadionu odigrao neriješeno s Evertonom u posljednjem kolu Premier lige, a onda je veseli Son pokazao da je i sjajna dadilja. Zabavljao se s djecom i oduševio ih...
Vidi originalni članak

Son Heung Min (26) jedan je od najboljih napadača današnjice, a sigurno i jedan od najomiljenijih. Apsolutno je eksplodirao nakon što je s Južnom Korejom osvojio Azijske igre i tako se riješio odsluživanja vojnog roka, a to se vidi i po njegovom ponašanju koliko je to olakšanje.

Igra nikad bolje, zabio je ove sezone u dresu Tottenhama 20 golova i osam puta asistirao, a pokazao je i koliko veliko srce ima. Veseli se svakom golu svog suigrača kao da je njegov, plakao je kao dijete nakon što je zabio dva gola Cityju i odveo svoju momčad u četvrtfinale Ligi prvaka, a nakon toga su preko Ajaxa došli i do finala. On je igrač kojeg jednostavno morate obožavati. A scene s posljednjeg kola Premier lige to dokazuju.

Tottenham je na svome stadionu odigrao neriješeno s Evertonom i osigurao nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, a onda je veseli Son pokazao da je i sjajna dadilja. Tradicionalno kao i svake godine nakon posljednje utakmice sezone, supruge i djece igrača spustili su se na teren kako bi s navijačima proslavili kraj sezone, a Son Heung Min bio je sam. 

Kada je vidio brojnu djecu svojih suigrača kako trčkaraju terenom, on jednostavno nije mogao sakriti osmijeh s lica. Šetao je po travnjaku, prilazio svakom djetetu, igrao se s njima,  zabavljao i usput grlio svakoga koga je sreo. Nasmijavao je djecu i pokazao da nije samo dobar napadač. Pokazao je da je i odlična dadilja, a djeca su bila oduševljena njegovim forama.

Njihovi roditelji slobodno su ih mogli ostaviti s njim. Ovaj video jednostavno ne može vas ostaviti ravnodušnim i samo pokazuje koliko je Son dobar čovjek. Preslatka snimka rastopila je sve, jednostavno ne možete ga ne voljeti. 

Son Heung Min bio je glavna priča tijekom ljeta kada je propustio početak Premier lige jer je nastupao s Južnom Korejom na Azijskim igrama. To natjecanje značilo je za njega za sve. Bila je to posljednja šansa da izbjegne služenje obaveznog dvogodišnjeg vojnog roka.

Svi u Južnoj Koreji po zakonu moraju odslužiti vojni rok do 28. godine, a samo pobjednici Olimpijskih igara i Azijskih igara dobivaju posebno izuzeće. A za njega je to finale protiv Japana bilo sve. Kako je Sonu 26, više nije bilo popravnog. Bilo je ili pobjeda ili ravno u rov! 

Južna Koreja pobijedila je Japan 2-1 nakon produžetaka, a Son, koji je predvodio reprezentaciju kao kapetan, nakon utakmice prasnuo je u plač. 

Nije ni čudno što je ovako veseo jer je čudesna sezona iza njega. Izbjegao je vojni rok, izborio finale Lige prvaka, a djeca ga obožavaju. Pa gdje ćeš bolje!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 15.05.2019.

    Simpatican tip,dobar igrac,nije arogantan a to sve govori o njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare