Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kako ga ne voljeti? Oduševio je sve, a onda grlio svako dijete...

Kako ga ne voljeti? Oduševio je sve, a onda grlio svako dijete...
1

Tottenham je na svome stadionu odigrao neriješeno s Evertonom u posljednjem kolu Premier lige, a onda je veseli Son pokazao da je i sjajna dadilja. Zabavljao se s djecom i oduševio ih...

VIDEO

Son Heung Min (26) jedan je od najboljih napadača današnjice, a sigurno i jedan od najomiljenijih. Apsolutno je eksplodirao nakon što je s Južnom Korejom osvojio Azijske igre i tako se riješio odsluživanja vojnog roka, a to se vidi i po njegovom ponašanju koliko je to olakšanje.

Igra nikad bolje, zabio je ove sezone u dresu Tottenhama 20 golova i osam puta asistirao, a pokazao je i koliko veliko srce ima. Veseli se svakom golu svog suigrača kao da je njegov, plakao je kao dijete nakon što je zabio dva gola Cityju i odveo svoju momčad u četvrtfinale Ligi prvaka, a nakon toga su preko Ajaxa došli i do finala. On je igrač kojeg jednostavno morate obožavati. A scene s posljednjeg kola Premier lige to dokazuju.

Tottenham je na svome stadionu odigrao neriješeno s Evertonom i osigurao nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, a onda je veseli Son pokazao da je i sjajna dadilja. Tradicionalno kao i svake godine nakon posljednje utakmice sezone, supruge i djece igrača spustili su se na teren kako bi s navijačima proslavili kraj sezone, a Son Heung Min bio je sam. 

Kada je vidio brojnu djecu svojih suigrača kako trčkaraju terenom, on jednostavno nije mogao sakriti osmijeh s lica. Šetao je po travnjaku, prilazio svakom djetetu, igrao se s njima,  zabavljao i usput grlio svakoga koga je sreo. Nasmijavao je djecu i pokazao da nije samo dobar napadač. Pokazao je da je i odlična dadilja, a djeca su bila oduševljena njegovim forama.

Njihovi roditelji slobodno su ih mogli ostaviti s njim. Ovaj video jednostavno ne može vas ostaviti ravnodušnim i samo pokazuje koliko je Son dobar čovjek. Preslatka snimka rastopila je sve, jednostavno ne možete ga ne voljeti. 

Son Heung Min bio je glavna priča tijekom ljeta kada je propustio početak Premier lige jer je nastupao s Južnom Korejom na Azijskim igrama. To natjecanje značilo je za njega za sve. Bila je to posljednja šansa da izbjegne služenje obaveznog dvogodišnjeg vojnog roka.

2018 Asian Games - Soccer Football

Svi u Južnoj Koreji po zakonu moraju odslužiti vojni rok do 28. godine, a samo pobjednici Olimpijskih igara i Azijskih igara dobivaju posebno izuzeće. A za njega je to finale protiv Japana bilo sve. Kako je Sonu 26, više nije bilo popravnog. Bilo je ili pobjeda ili ravno u rov! 

Južna Koreja pobijedila je Japan 2-1 nakon produžetaka, a Son, koji je predvodio reprezentaciju kao kapetan, nakon utakmice prasnuo je u plač. 

Nije ni čudno što je ovako veseo jer je čudesna sezona iza njega. Izbjegao je vojni rok, izborio finale Lige prvaka, a djeca ga obožavaju. Pa gdje ćeš bolje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica