To je to što me zanima!

Kako je BSK u 90 sekundi posve šokirao Dinamo: Zagorac je zaplivao prvi put, drugi još gore

Danijel Zagorac, golman gostiju, imao je veliku ulogu kod oba gola. Kod prvog gola Gbanea loše je procijenio udarac iz kuta, a igrač domaćih uspio je glavom preduhitriti sve u kaznenom prostoru
Vidi originalni članak

U samo 90 sekundi u Bijelom Brdu nastala je potpuna ludnica. Dinamo je od druge minute vodio 1-0 protiv domaćeg BSK-a golom Gojaka, a onda u 33. i 35. potpuni preokret domaćina!

Danijel Zagorac, golman gostiju, imao je veliku ulogu kod oba gola. Kod prvog gola Gbanea loše je procijenio udarac iz kuta, a igrač domaćih uspio je glavom preduhitriti sve u kaznenom prostoru.

I koji trenutak kasnije Zagorac je napravio još veću pogrešku te u namjeri da izbije loptu potpuno je promašio i Čikvar nije imao težak posao.

No, tek pet minuta trajala je radost BSK-a jer Andrić je poravnao u završnici prvog dijela na 2-2, a u nastavku je Mislav Oršić golčinom iz kornera odveo "modre" u četvrtfinale.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Hajduk Beograd 27.10.2021.

    Belo brdo Hajduk ili Zvezda isto ti je krv nije voda

  • 33beg33 27.10.2021.

    krznara treba dati daliću koja bi to bila ekipa

  • daleko najjaci 27.10.2021.

    Eh sad krivnja golmana,a obrana to nista? Realno treba i njih iskritizirati,a i pohvaliti domacine jer su kao drugoligasi umalo nokautirali europski Dinamo,tu ih ulovili na spavanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare