To je to što me zanima!

Kako je Ivanišević poludio i razbio reket protiv Federera

Najveći hrvatski tenisač svih vremena je dvaput u karijeri igrao s genijalnim Švicarcem. Roger je slavio oba puta, 2000. u Londonu i 2001. u Milanu. Već tada je demonstrirao od čega je satkan. Na svojoj koži je to osjetio naš tenisač
Vidi originalni članak

Za mnoge je najveći tenisač svih vremena. Gospodin na terenu i van njega, bez ijedne mrlje u karijeri, poštovan od svih. On je jedan od onih koji vam se uvuku u kožu zbog svojih gospodskih manira i nevjerojatnog znanja koje posjeduje. Ta lepršavost i gracioznost u svakom potezu, profinjeni udarci, dominacija... Roger Federer je potpuno obilježio "bijeli sport" i zapisao se u njegovu povijest osvajanjem 20 Grand Slamova. Prošli tjedan umirovio se u 42. godini života, a u petak će u paru s Rafom Nadalom odigrati posljednji meč u karijeri. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mečevi s njim bili su kao da igrate protiv robota. Apsolutno sve je vraćao i bacao suparnike u očaj, publiku bacao u delirij maestralnim potezima, a suparnicima kidao živce. Ako je on pretvorio tenis u umjetnost, onda je Goran Ivanišević pretvorio razbijanje reketa u umjetnost! Jednom je čak bio i diskvalificiran jer je porazbijao sve rekete.

Najveći hrvatski tenisač svih vremena je dvaput u karijeri igrao s genijalnim Švicarcem. Roger je slavio oba puta, 2000. u Londonu i 2001. u Milanu. Tada je tek bio talentirani klinac koji se pojavio u teniskom svijetu, s repićem na glavi i raskošnim talentom. Već tada je demonstrirao od čega je satkan. Na svojoj koži je to osjetio naš tenisač.

Ivanišević je napadao, Federer mu baš sve vraćao pa iz teške pozicije pogodio forhend. Goranu je na to puknuo film. Poludio je pa razbio reket pred očima budućeg ponajvećeg tenisača svijeta. Baš onako u svom stilu. Mlađahni Roger samo se nasmijao pa osvojio sljedeći poen i slavio 7-5, 6-3. To je bio početak jedne veličanstvene karijere. Koliko je samo reketa zbog njega razbijeno...

Video pogledajte OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO PROLAZNIKE - POLJUD ILI MAKSIMIR?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Luka Putinic 22.09.2022.

    ivanisevic nije najbolji svih vremena kod nas, on je mozda najveci seljak od svih koji su igrali tenis kod nas, tek sad nakon toliko godina se vidi kakva je seljacina taj ivanisevic.

  • NIKE 22.09.2022.

    Federrer je izmislio neki novi stil u tenisu, dok nije došao još bolji od njega koji je unaprijedio igru za par razina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare