To je to što me zanima!

Kako je ovo promašio? Brozu je ovo bilo teže fulati nego zabiti!

VIDEO Brozović je imao nevjerojatan trenutak u susretu protiv Torina. Samo se trebao nakloniti na dva metra od gola, ali nekako je uspio promašiti. To je umalo koštalo Inter pobjede...
Vidi originalni članak

Inter je pobijedio Torino 2-1 na Giuseppe Meazzi u desetom kolu talijanskog prvenstva, ali nevolje kao da traže Marcela Brozovića. I nalaze ga bez problema. 

Nakon što je konačno spojio tri utakmice u nizu kod Franka de Boera, koji ga je prije toga izbacio iz momčadi, Brozović je prvo crvenim kartonom protiv Southamptona u Europskoj ligi opet natjerao trenera da priča o njemu.

Njegov promašaj protiv Torina umalo je koštao Inter pobjede.

Brozović je u tri minute promašio dva zicera, a između ta dva promašaja Torino je izjednačilo u Milanu. Inter je vodio golom Maura Icardija, a Marcelo je u 63. minuti bio sam na desnoj strani, no nije uspio zabiti ni iz dva pokušaja.

Torino je izjednačilo već u sljedećoj akciji. Tada opet na scenu stupa Brozović koji je promašio gotovo nemoguće. Icardi mu je nabacio, a hrvatski veznjak sam na dva metra nije uspio zabiti glavom. Pogodio je suparničkog igrača u leđa. No spasio ga je Icardi koji je drugim golom donio Interu tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Pretučeni_Bruno_Marić 27.10.2016.

    Što drugo očekivati od dinamovca, osim da bude propalitet ili konobar

  • duje912 27.10.2016.

    hahaha...vidi u repki kako je on "dobar igrač" ...prevara ko i kovačića...inter proklinje dan kad je pristao dat lovu ovom panju...

  • strmi007 27.10.2016.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare