To je to što me zanima!

Kako je Petković povaljao Norvežane pa promašio zicer

Primio je loptu na 30 metara od gola, povaljao dvojicu Norvežana i došao do ruba šesnaesterca. Namjestio se na desnu nogu, bum, već svi su vidjeli kako se pauci razmiču u rašljama, ali nažalost lopta je otišla pored gola
Vidi originalni članak

Navijači su ga uzeli za zub, mnogi ga kritiziraju i spočitavaju mu nedostatak volje. Nekada djeluje nonšalantno, nezainteresirano, ali kada zabljesne, nažalost sve rjeđe, pokaže svima o kakvoj klasi je riječ.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bruno Petković je u porazu Dinama od Bodo Glimta (1-0) ušao s klupe u drugom poluvremenu umjesto Josipa Drmića i bio je ta nit koja je pokrenula Dinamo. Sve se vrtilo oko njega, razigravao je, spuštao se po loptu. U svakoj šansi bio je uključen upravo on. Ili je pucao ili je namjestio nekome priliku.

A onda u 85. minuti sva raskoš njegove genijalnosti na djelu. Primio je loptu na 30 metara od gola, povaljao dvojicu Norvežana i došao do ruba šesnaesterca. Nisu znali što ih je snašlo. Namjestio se na desnu nogu, bum, već svi su vidjeli kako se pauci razmiču u rašljama, ali nažalost lopta je otišla pored gola. Fantastično je sve napravio, velemajstorsko primanje, malonogometni lažnjaci iz udžbenika, ali zatresla se noga u ključnom trenutku. 

Bila je to ogromna šansa za remi i mirniji put za Zagreb, ali Dinamo je na kraju morao čestitati Bodo/Glimtu na zasluženoj pobjedi.

A Petković? Bez obzira na promašeni zicer, konačno je izgledao onako kakvog ga navijači zazivaju već mjesecima. Nadahnuto, pun samopouzdanja, svaki potez je bio smislen i jednostavno je odskakao na terenu. Donio je Dinamu dimenziju više, a da je bar lopta ušla, dojam bi bio savršen.

U pet minuta pokazao je više nego Drmić za cijelo poluvrijeme pa je za očekivati da ga u uzvratu vidimo od prve minute. I nadamo se, na ovakvoj razini. S ovakvim Petkom Dinamo je nemjerljivo jači. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 27

  • grgech00 17.08.2022.

    Je li to onaj "najbolji hrvatski" napadač koji trese jedino mreže protiv komaraca na prozorima?

  • dahvaul 17.08.2022.

    Jako loš igrač i treba ga se što prije riješiti imao je nekih trenutaka ali to je brzo prošlo.

  • kaznionica 5+ 17.08.2022.

    trut

Komentiraj...
Vidi sve komentare