Obavijesti

Sport

Komentari 27

Kako je Petković povaljao Norvežane pa promašio zicer

Kako je Petković povaljao Norvežane pa promašio zicer

Primio je loptu na 30 metara od gola, povaljao dvojicu Norvežana i došao do ruba šesnaesterca. Namjestio se na desnu nogu, bum, već svi su vidjeli kako se pauci razmiču u rašljama, ali nažalost lopta je otišla pored gola

Navijači su ga uzeli za zub, mnogi ga kritiziraju i spočitavaju mu nedostatak volje. Nekada djeluje nonšalantno, nezainteresirano, ali kada zabljesne, nažalost sve rjeđe, pokaže svima o kakvoj klasi je riječ.

Pokretanje videa ...

Bruno Petković je u porazu Dinama od Bodo Glimta (1-0) ušao s klupe u drugom poluvremenu umjesto Josipa Drmića i bio je ta nit koja je pokrenula Dinamo. Sve se vrtilo oko njega, razigravao je, spuštao se po loptu. U svakoj šansi bio je uključen upravo on. Ili je pucao ili je namjestio nekome priliku.

Bodo: Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo

A onda u 85. minuti sva raskoš njegove genijalnosti na djelu. Primio je loptu na 30 metara od gola, povaljao dvojicu Norvežana i došao do ruba šesnaesterca. Nisu znali što ih je snašlo. Namjestio se na desnu nogu, bum, već svi su vidjeli kako se pauci razmiču u rašljama, ali nažalost lopta je otišla pored gola. Fantastično je sve napravio, velemajstorsko primanje, malonogometni lažnjaci iz udžbenika, ali zatresla se noga u ključnom trenutku. 

Bila je to ogromna šansa za remi i mirniji put za Zagreb, ali Dinamo je na kraju morao čestitati Bodo/Glimtu na zasluženoj pobjedi.

A Petković? Bez obzira na promašeni zicer, konačno je izgledao onako kakvog ga navijači zazivaju već mjesecima. Nadahnuto, pun samopouzdanja, svaki potez je bio smislen i jednostavno je odskakao na terenu. Donio je Dinamu dimenziju više, a da je bar lopta ušla, dojam bi bio savršen.

Bodo: Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo

U pet minuta pokazao je više nego Drmić za cijelo poluvrijeme pa je za očekivati da ga u uzvratu vidimo od prve minute. I nadamo se, na ovakvoj razini. S ovakvim Petkom Dinamo je nemjerljivo jači. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU