To je to što me zanima!

'Kako sam upoznala Zlatana? Vidjela sam njegov veliki nos'

Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu Zlatan Ibrahimović često je medijski eksponiran, što zbog svojih postignuća ili pak kontroverznih izjava, osim kad je u pitanju njegova 11 godina starija životna partnerica
Vidi originalni članak

Nogometaš Milana Zlatan Ibrahimović (39) u medijima rijetko govori o privatnom životu zbog čega mu se često pripisuju razne afere, ali njegovo srce pripada bivšoj manekenki Heleni Seger (50).

POGLEDAJTE VIDEO: Diletta i Zlatan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šveđanka je čak 11 godina starija od Ibrahimovića, a u jednom od intervjua opisala je kako ga je upoznala. 

- Imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu toliko je loše parkirao Ferrari da nisam mogla s Mercedesom izaći s parkinga. Samo sam vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo - izjavila je nekadašnja manekenka kojoj je Ibrahimović podario svoje srce.

Zlatan i Helena imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta, ali se nikada nisu vjenčali. Seger je objasnila zbog čega su odlučili ne izreći sudbonosno 'da' jedan drugome. 

- Vjenčanje mi može slomiti osjećaj neovisnosti. Jednostavno ne želim biti poznata kao supruga nogometaša ili pobjednica natjecanja u ljepoti. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se - zaključila je životna partnerica Zlatana Ibrahimovića kojeg su tijekom čitave karijere povezivali s mnogim ženama.

Jedna od njih je sportska novinarka Diletta Leotta s kojoj je surađivao na snimanju reklama, a talijanski mediji pisali su da između njih dvoje ipak postoji nešto više. 

Na kraju se ispostavilo da je sve bio samo dobar trač, a Zlatanova legendarna izjava, odnosno odgovor na novinarsko pitanje kakve žene voli, govori koliko zapravo obožava Helenu.

- Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu - izjavio je Šveđanin koji sa svojom odabranicom ima jedan netipičan odnos manekenke i nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • dijaspora 0606 06.03.2021.

    Jednom probala balkanca pa uporedila s Šveđaninom i.. Ostala s balkancom 👍

  • 05.03.2021.

    😂😂I pomislila da je istina ona stara narodna, koliki nos toliki i ponos! Ehhhh, zene, zene😂😂😂

  • PredragKišurek 05.03.2021.

    Nije to nos to je surla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare