To je to što me zanima!

Kako se Rijeka priprema za još jedan euro-sudar s Aberdenom

Trener Bišćan na raspolaganju bi trebao imati kompletnu momčad osim lijevog braniča Mamića i (daleko najveći hendikep) kapetana Gorgona. Lorenco Šimić dolazi na posudbu iz Sampdorije
Vidi originalni članak

Rijekini novi/stari euro-protivnici, škotski Aberdeen, u srijedu stižu na Kvarner. Odlučili su ne trenirati na Rujevici nego samo malo prošetati travnjakom, da osjete podlogu i guštaju u predivnom pogledu na Istru, Cres i Krk.

Bijeli su u punom treningu za revanš zbog poraza od istog protivnika prije četiri godine, a u srijedu će i trenirati u terminu pola sata prije utakmice (igra se u četvrtak od 20 sati).

Kako se Riječani van travnjaka pripremaju za Škote (uključujući hlađenja na -150 ºC u kriokomori) otkriva Marin Polonijo, glavni klupski fizioterapeut:

Glavni trener Igor Bišćan za Aberdeen neće moći računati na dvojicu prvotimaca, oba već duže ozlijeđena: lijevog braniča Petra Mamića te kapetana Alexandera Gorgona.

Kao i obično, posebno je neugodan kapetanov izostanak. Gorgon je i klasa i iskusnik, nogometaš i osoba koja Rijeci u svemu donosi dimenziju više.

Inače, u srijedu će Rijeka vjerojatno postati jača za jednog mladog stopera. Iz Ligurije bi na Kvarner trebao doći 23-godišnji Lorenco Šimić kojeg će Sampdoria Rijeci posuditi do kraja sezone i to: sa pravom prvokupa po isteku posudbe.

Šimić je u Genovu došao iz Hajduka 2017., a dvije sezone proveo je na posudbama u SPAL-u i Empoliju. Ako je suditi po karijerama bivših Hajdukovih igrača u Rijeci (Erceg, Andrijašević, Maleš, Elez, Bradarić...) Lorenco će na Rujevici opet lansirati karijeru prema Serie A razinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kajzanavek 06.08.2019.

    Rijeko sve od sebe sutra dat. 120% dat, ne se povuć ko Dinamo.

  • 06.08.2019.

    Ajde Rijeko bar ti nešto napravi vi kad nas već drugi sramote

Komentiraj...
Vidi sve komentare