To je to što me zanima!

'Kako se samo Jose Mourinho poigravao mojim umom - čudo!'

- Vodili su me neki od najboljih trenera svijeta i to ne ovoga vremena, nego cijele povijesti, rekao je  Fabregas za  Match of the Day, ali onda istaknuo svoje 'sveto trojstvo'
Vidi originalni članak

Cesc Fabregas je svoje razdoblje u Chelseaju, ono 2014. kada je s njima osvojio Premiership, proveo uz Josea Mourinha, a upravo njega spominje kao trenera s kojim se najbolje slagao. Uz to je španjolski veznjak istaknuo kako su Pep Guardiola i Arsene Wenger isto tako igrali veliku ulogu u njegovoj karijeri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vodili su me neki od najboljih trenera svijeta i to ne ovoga vremena, nego cijele povijesti - rekao je  Fabregas za  Match of the Day.

PREMIERSHIP City 'petardirao svrake', WHU u zoni ispadanja, 'redsi' pobijedili

- Ako moram izabrati jednoga ili dva: Pep Guardiola je vodio igru u stilu kakav mi se sviđa u Barceloni, Arsene Wenger radio je isto u Arsenalu, ali  Jose Mourinho i ja smo u  Chelseaju imali stvarno posebnu godinu - rekao je Fabregas pa dodao:

B'MOUTH - SPURS 0-0 Ružan prizor: Smithu su davali kisik nakon sudara sa Daviesom

- On je vjerojatno trener s kojim sam imao najbolji odnos. Način na koji se on poigravao mojim umom je nevjerojatan - pohvalio je svog bivšeg trenera pa zaključio:

- Izabrao bih Guardiolu, Mourinha i  Wengera jer im svoj trojici dugujem jako puno. 

A. VILLA - MAN UTD 0-3 United se približio na bod do Leicestera, s tri gola srušili Villu

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare