To je to što me zanima!

'Kako smo moćni, svima smo poslali poruku ovim trijumfom'

Naš je vezni red bio ključan. Naša trojica igrača u vezi su dominirali od prve do posljednje minute. Ne sjećam se kad smo posljednji put ovako dominirali protiv jednog neugodnog protivnika, kaže trener Gorice
Vidi originalni članak

Iskreno, nisam očekivao da će Hrvatska slaviti na ovako uvjerljiv način. Vjerovao sam i očekivao pobjedu, ali 0-4 baš i nisam očekivao, rekao nam je Sergej Jakirović, trener Gorice.

S Jakirom smo se čuli prije početka utakmice i na poluvremenu. Bio je optimist i prije početka susreta, a na poluvremenu je bio siguran kako ćemo doći do tri boda.

- Taj je drugi gol na početku drugog poluvremena potpuno presjekao Slovake - kaže Jakirović i otkriva što je bio ključ velike pobjede u Trnavi:

- Naš je vezni red bio ključan. Naša trojica igrača u vezi su dominirali od prve do posljednje minute. Ne sjećam se kad smo posljednji put ovako dominirali protiv jednog neugodnog protivnika. Bruno Petković je doista odradio sjajan posao u napadu. Radi se o igraču koji je pokazao klasu, nije sebičan, igra sjajno kad je leđima okrenut golu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je od prve sekunde bila puno bolja.

- Kako smo samo moćni bili, svima smo poslali poruku ovim trijumfom. Kad je Hrvatska u ovakvom izdanju, onda je svima teško s nama. Jasno smo poručili da sam najbolja momčad ove skupine. Pristup je od prve minute bio sjajan, pokazali smo karakter. Baš velika predstava naše reprezentacije - kaže Jakirović.

U ponedjeljak slijedi gostovanje kod Azerbajdžana.

- Naravno da u toj utakmici ovisi sve o nama. Uz ovakav pristup nema straha, vjerujem da ćemo i u toj utakmici biti u ovako dobrom izdanju. Ova pobjeda je pokazatelj koliko smo mi kvalitetni - završio je strateg Gorice.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Leonardo AdrianKršulj 07.09.2019.

    Daj tapija ste vise s tim hypom od muhe radite slona 😂😂😂

  • 07.09.2019.

    Ostavka dalicu!!!!

  • beiv 07.09.2019.

    Sinoć su oni komentatori do prvog gola izgledali da navijaju za Slovačku. Žalosno ih je bilo slušati, kao da su se veselili što gol nije odmah pao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare