Obavijesti

Sport

Komentari 89

'Kako smo moćni, svima smo poslali poruku ovim trijumfom'

'Kako smo moćni, svima smo poslali poruku ovim trijumfom'
1

Naš je vezni red bio ključan. Naša trojica igrača u vezi su dominirali od prve do posljednje minute. Ne sjećam se kad smo posljednji put ovako dominirali protiv jednog neugodnog protivnika, kaže trener Gorice

VIDEO

Iskreno, nisam očekivao da će Hrvatska slaviti na ovako uvjerljiv način. Vjerovao sam i očekivao pobjedu, ali 0-4 baš i nisam očekivao, rekao nam je Sergej Jakirović, trener Gorice.

S Jakirom smo se čuli prije početka utakmice i na poluvremenu. Bio je optimist i prije početka susreta, a na poluvremenu je bio siguran kako ćemo doći do tri boda.

- Taj je drugi gol na početku drugog poluvremena potpuno presjekao Slovake - kaže Jakirović i otkriva što je bio ključ velike pobjede u Trnavi:

- Naš je vezni red bio ključan. Naša trojica igrača u vezi su dominirali od prve do posljednje minute. Ne sjećam se kad smo posljednji put ovako dominirali protiv jednog neugodnog protivnika. Bruno Petković je doista odradio sjajan posao u napadu. Radi se o igraču koji je pokazao klasu, nije sebičan, igra sjajno kad je leđima okrenut golu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:31

Hrvatska je od prve sekunde bila puno bolja.

- Kako smo samo moćni bili, svima smo poslali poruku ovim trijumfom. Kad je Hrvatska u ovakvom izdanju, onda je svima teško s nama. Jasno smo poručili da sam najbolja momčad ove skupine. Pristup je od prve minute bio sjajan, pokazali smo karakter. Baš velika predstava naše reprezentacije - kaže Jakirović.

U ponedjeljak slijedi gostovanje kod Azerbajdžana.

- Naravno da u toj utakmici ovisi sve o nama. Uz ovakav pristup nema straha, vjerujem da ćemo i u toj utakmici biti u ovako dobrom izdanju. Ova pobjeda je pokazatelj koliko smo mi kvalitetni - završio je strateg Gorice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu