To je to što me zanima!

Kako su Herdman i naslovnica 24sata vratili zabavu na SP

Herdman je u zanosu nakon poraza poručio da za ostanak Kanade na turniru sad treba ‘sj**ati Hrvatsku’ i izazvao lavinu reakcija, uključujući i naslovnicu 24sata na kojoj smo mu uputili izazov
Vidi originalni članak

Od početka ovog neobičnog Svjetskog nogometnog prvenstva nad cijelo se natjecanje nadvio crni oblak kontroverzi i napetosti. Više se priča o korumpiranoj Fifi i katarskom domaćinstvu, sramotnim zabranama simbola duginih boja, političkim porukama Iranaca ili Danaca te očajnom suđenju i sumnjivom VAR-u, nego o samom nogometu. S razlogom, jer to su realni problemi, ali i zato što je kvaliteta nogometa dosad bila vrlo niska. Uz časne iznimke brazilskih čarobnjaka, letećih Francuza i furioznih Španjolaca, malo smo prave kvalitete vidjeli kod ostalih reprezentacija, uključujući i Hrvatsku.

PRENIJELI JE BROJNI MEDIJI Naslovnica 24sata svjetski hit: Golog izbornika s listom javora komentirao i kanadski stoper

Jedan od onih koji zaslužuje pohvale za nogometno umijeće njegove ekipe jest kanadski izbornik John Herdman, čiji su igrači nezasluženo izgubili od razvikanije i na papiru moćnije Belgije. Herdman je u zanosu nakon poraza poručio da za ostanak Kanade na turniru sad treba ‘sj**ati Hrvatsku’ i izazvao lavinu reakcija, uključujući i naslovnicu 24sata na kojoj smo mu uputili izazov pokrivši mu strateške dijelove minijaturnim javorovim listom. Naša je naslovnica izazvala veliku pozornost kanadskih i svjetskih medija, pa smo dobili jednako duhovit odgovor kolega iz Toronto Suna, ali i od samog izbornika Herdmana.

Upravo to bi trebala biti i draž Svjetskog prvenstva - da nas nogomet i ono što se zbiva oko njega uveseljava i raduje, da se duhovito podbadamo i u igri uživamo. I da svatko svoju ekipu motivira onako kako najbolje zna. Herdman to radi na svoj način, Dalić na svoj, Toronto Sun ima svoje duhovite poruke, 24sata svoje. Pa nek i nogometni i novinarski teren pokaže čija su m**a i ‘lopte’ veće. Mi, naravno, već znamo tko pobjeđuje.

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ NA RUBU SUZA

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 28.11.2022.

    Jadni Herdman ali jadno i novinarstvo.

  • sljastrava 27.11.2022.

    Maknite više tu ružnu facu.

  • RoyBean 27.11.2022.

    Bundeve i tikve po polju su nikle, pa se samo hvale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare