To je to što me zanima!

Kako su igrali: Lopez pojačanje, Memolla slab, a Čeh se svidio...

Hajduk je minimalnom pobjedom protiv Levskog otvorio novu nogometnu sezonu. Vidjelo se kako ostaje još dosta prostora za napredak u igri Splićana, no neki su se uspjeli nametnuti
Vidi originalni članak

Hajduk

Stipica 6.5
Nije imao previše posla, a ono malo što je imao, odradio je sigurno i bez većih problema.

Tudor 6.5
Odigrao je solidno u obrani, a stizao je i u napad. Njegova energija je nepresušna, a sudjelovao je i u akciji koja je rezultirala kaznenim udarcem iz koga je Hajduk slavio.

Nižić 6.5
Odigrao je kapetanski, praktično bez greške u obrani, a stizao je pomoći i u kreaciji igre, pa i u skok igri nakon rijetkih kornera Hajudka.

Lopez 7
Ako se po jutru dan poznaje, onda je Lopez pojačanje za Hajduk. Siguran, miran, precizan, pravovremen... Sve pohvale za večerašnju izvedbu.

Memolla 5.5
Lijevi bek je i dalje najlošija karika Hajdukove momčadi. Ako je Memolla dobio prednost nad Fomitschowom jer je bolji, onda je Hajduk i dalje u ozbiljnom problemu.

Savvas 6.5
Carrillo je zaljubljen u Grka, momčad sastavlja od njega, a za ostale ako bude mjesta. Iako mnogi ne dijele njegovo oduševljenje Savvasovom igrom, Grk mu je danas vratio izborenim kaznenim udarcem iz koga je Hajduk slavio.

od 67. Kožulj 6
Unio je svježinu i energiju u vezni red. Ne zaboravimo da je veći dio proljeća bio ozlijeđen i da se tek vraća u formu. Pravi Kožulj će biti još jedno pojačanje za Hajduk.

Radošević 6.5
Poput kućnog majstora Radošević pokrpa sve rupe, pospremi sav nered i pohvata sve ono što propusti vezni red. Zlata vrijedan igrač kakvog Hajduk odavno nije imao.

Barry 6
U njega bi trebali biti sukno i škare igre Hajduka, on bi morao stvarati višak i proigravati.... Danas nije bio pravi.

Vlašić 7
Kad je lopta u nogama Vlašića, oglasi se sirena za uzbunu u bugarskim redovima. Iako njegovi driblinzi ne rezultiraju uvijek prodorima i šansama, Vlašić odradi jako puno posla, i na sebe navuče puno pozornosti protivnčke obrane, što olakšava posao ostalim napadačima.

od 86. Pešić premalo igrao za ocjenu

Erceg 6
Šteta što mu nije ušao onaj šut u 82. minuti, zaslužio je da se njegov trud okruni golom.

od 89. Ohandza premalo igrao za ocjenu

Futacs 7
Podijelio je nekoliko laktova, dekoncentrirao protivničke stopere, ogradio i zadržao bezbroj lopti i zabio gol za pobjedu. Da ga je barem Pušnik lani protiv Maccabija uveo u igru da puca kaznene udarce..., tko zna, možda bi Hajduk lani zaigrao u skupinma EL.

Levski

Mitrev 6.5
Kod gola je bio nemoćan, skinuo nekoliko vrlo teških šuteva, prije svega Vlašiću i Ercegu.

Cvetković 5.5
Umjesto po igri, pamtimo ga po tome što je često trčao do suca i nosio mu upaljače, kovanice i ostale sitne predmete koje su navijači Hajduka bacali u teren.

Jablonsky 6.5
Hrvao se cijelu utakmicu s Futacsem, a kome to pođe za rukom, taj se ima čime pohvaliti. Još je stigao zaprijetiti i nakon kornera...

Pirgov 5
Nakon što ga je Futacs opalio laktom u glavu skrivio je kazeni udarac i poklonio gol Hajduku. Jedan od najlošijih.

Goranov 6
Da Hajduk ima takvog igrača na lijevom boku, bio bi to veliki dobitak za Splićane.

Prochazka 5.5
Bez ideje i kreacije, nije se istakao...

Panajotov 5.5
Pokušavao je držati sredinu i kreirati, ali pored rastrčanog Radoševića to je bila nemoguća misija.

Rosu 5
Igrač manje u redovima Levskoga.

Narh 6
Jedan od najboljih u redovima gostiju, igrač koji zna i koji radi razliku.

Vutov 6
Veliki promet, mala zarada. U driblingu naniže po nekoliko igrača, ali vrti se u krug i na koncu uglavnom izgubi loptu.

Mapuku 5
Izgledom podsjeća na Romelu Lukakua, a igrom i ponašanjem na terenu na Henryja Bellea.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 14.07.2017.

    vlasic hamza savvas prema naprijed odlicni, falili su fuctas i erceg na svom nivou da bi to bolje izgledalo prema naprijed, iako nisu lose odigrali... tudor odlican nazad ali nije se nesto dizao prema naprijed, lijevo memolla, prema nazad ok, naprijed katastrofa... stoperski par odlicni, golman siguran... za kraj radosevic kojim sam razocaran... tehnika 0, motorika losa, nesiguran.. jedino dobro od njega je agresivnost.. al ajd ovo prvo dvoje moze biti od teskih priprema, teske noge, nekim igracima sporije dođe tehnika nakon pauze... ali ako ostane ovako, onda se necu cuditi sto nije uspio vani...

  • AC.MILAN 14.07.2017.

    Barry 6, a Radošević 6.5??!?!?!?!?!?! pa Radošević je imao 1 točno dodavanje u 8 ili 9 krivih, u prvih 45 minuta je ukupno taknuo 2 puta loptu, brojao sam

  • biberrr 14.07.2017.

    Vlašić za klasu iznad ostalih. Vidi se da momak zna sa loptom. Ne znam što ga je trener mijenjao kada je jedini unosio paniku u bugarske redove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare