To je to što me zanima!

Kakva bi ovo senzacija bila: Na pragu Rijeke je Michael Essien!

Essien je u karijeri igrao za Chelsea, Milan, Real Madrid, Lyon, a nakon angažmana u Panathinaioksu slobodan je igrač. Hoće li do dogovora s bivšim reprezentativcem Gane i doći ostaje vidjeti u narednih par dana
Vidi originalni članak

Iako je prijelazni rok u Hrvatskoj završio u srijedu u ponoć, čini se kako Rijekino dovođenje Romana Bezjaka nije zadnji transfer ovog roka. Rijeka nikad do sada nije osvojila naslov hrvatskog prvaka, ove sezone ima priliku učiniti to po prvi put, a izgleda da je to opasno i naumila.

Na pragu je senzacionalnog, za ove prostore gotovo nestvarnog transfera! Naime, riječ je o velikom ganskom nogometašu Michaelu Essienu (34). Prema neslužbenim informacijama, razgovore vodi predsjednik Rijeke Damir Mišković uz pomoć Jonatana Kukuljana, inače velikog navijača Rijeke.

Informacija o detaljima, poput koliko su pregovori odmakli, zasada nema, javlja Radio Rijeka.

Essien je u karijeri igrao za Chelsea, Milan, Real Madrid, Lyon, a nakon angažmana u Panathinaioksu slobodan je igrač. Hoće li do dogovora s bivšim reprezentativcem Gane i doći ostaje vidjeti u narednih par dana. Sve u svemu, bilo bi to sjajno za hrvatski nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Mercedes s klasa 18.02.2017.

    Možda i Roberta Carlosa dovedu čuo sam da još nije umro

  • TomislavBičanić_1 18.02.2017.

    Otprilike dođe kao vijest da se Schumacher na karting vraća..

  • Josip Joe Milovich 18.02.2017.

    Takav kalibar bi im dao za pravo da razmišljaju o LP dogodine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare