To je to što me zanima!

Kakva drama! Chicago osvojio titulu preokretom u 17 sekundi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Chicago Blackhawksi pobjednici su Stanley Cupa! U šestoj utakmici finala doigravanja pobijedili su Bruinse u Bostonu 3-2. Chicago je 76 sekundi prije kraja utakmice gubio 2-1...
Vidi originalni članak

Boston Bruinsi pred svojim su navijačima imali 2-1 76 sekundi prije kraja šeste utakmice finala doigravanja protiv Chicago Blackhawksa. A onda - šok. Boston je sve prokockao u 17 sekundi. Chicago je zabio dva gola i osvojio peti Stanley Cup u povijesti.

Drugi je to naslov NHL-a za Chicago u zadnje četiri godine. Boston je poveo preko Chrisa Kellyja u prvoj trećini. Chicago je preko Jonathana Toewsa izjednačio u drugoj trećini. Milan Lucic je nepunih osam minuta prije kraja utakmice zabio za 2-1. 

Chicago je čudesnim preokretom u 17 sekundi srušio Bostonove nade o drugoj tituli u tri godine. 

- Ovo je bilo čudesno. Bajkovito. Očarani smo kako smo započeli i završili sezonu - rekao je trener Chicaga, Joel Quenneville.

Patrick Kane dobio je trofej za najkorisnijeg igrača doigravanja.

NHL, finale, šesta utakmica:

Boston – Chicago 2-3

*Chicago je dobio seriju s 4-2

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PETAR_20 30.06.2013.

    Fantastična tekma za povijest hokeja i pamčenje!! To se je trebalo vidjeti!! Svaka čast svima na ovom fenomenalnom finalu!!!

  • bosanac laki 25.06.2013.

    svaka čast!!!!

  • StretfordEnd20 25.06.2013.

    Finalna serija je bila fantastična, kao i cijela ova skraćena sezona uostalom! Chicago je to uzeo zasluženo, kao što Siempre Cule kaže, imali su konstantu cijele regularne sezone i u doigravanju su ispunili status favorita što baš i ne bude često kad je riječ s obzirom na kvalitetu ostalih momčadi. Bostonu svaka čast, od masakra nad Pittsburghom pa do otpora u finaloj seriji, a pogotovo Rasku, čovjek je branio fantastično cijelu sezonu i doigravanje, a protiv Chicaga je zaslužan što ova serija nije i ranije završila (ona tekma 1:2 u Chicagu, tamo je bio apsoulutno nevjerovatan). Chicago je jako dobro izbalansirana momčad, imaju odličan roster i naslov odlazi najboljem. Iako ne pratim toliko NHL da bih imao nekog izrazitog favorita, volim pogledati dobar hokej, a tu NHL nikada ne zakaže. Uglavnom već se veselim sljedećoj sezoni, a do tad navijači Chicaga uživajte u naslovu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare