To je to što me zanima!

Kakva gospoda! Japanci poslije utakmice očistili svlačionicu...

Nakon što su japanski navijači poslije utakmice s Belgije čistili tribine i dijelili poklone belgijskim navijačima, svoje navijače slijedili su i igrači koji su, kako bi se zahvalili Rusiji na gostoprimstvu, očistili svlačionicu...
Vidi originalni članak

Jučer je Japan nakon velike borbe ispao od Belgije, i to golom u posljednjim sekundama. Hrabro su se Japanci borili cijelu utakmicu i vodili 2-0, no nisu uspjeli napraviti senzaciju protiv puno jačih protivnika i izgubili su 2-3. Unatoč porazu, Japanci su pokazali kakva su gospoda. Nakon što su njihovi navijači čistili stadion i dijelili poklone belgijskim navijačima, cijeli svijet oduševili su i nogometaši Japana svojom gestom nakon utakmice.

SJAJNI JAPANCI Nevjerojatni Japanci u suzama čistili stadion i dijelili poklone

Naime, japanski nogometaši su po uzoru na svoje navijače očistili svlačionicu poslije utakmice s Belgijom kako bi se zahvalili Rusima na gostoprimstvu tijekom Mundijala. Osim kristalno čiste svlačionice, na stolu su ostavili i papir na kojem na Ruskom piše "hvala" (Spasibo). Zaista fantastična gesta koja je oduševila sve.

Tako je japanski narod i tijekom SP-a u Rusiji pokazao svijetu kako su marljivi i zahvalni.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.07.2018.

    Zato su korak ispred ostalih...

  • Veki-Zagreb 04.07.2018.

    Gospoda...

  • tejmatebra 03.07.2018.

    a to su sve odradili dok su slušali ovu pjesmu od dole. naime, zato i jest u ovom članku

Komentiraj...
Vidi sve komentare