To je to što me zanima!

Kakva ikona: Platio je 85.000 dolara za večeru s Bouchard...

US Open, Wimbledon, Australian Open, Roland Garros, Indian Wells... Dakle, sve će biti na pobjedniku aukcije. Međutim, morat će se još neko vrijeme strpjeti budući da je teniska sezona u blokadi i to najmanje do kolovoza
Vidi originalni članak

Ti i prijatelj(ica) moći ćete birati na koji ćete turnir ići sa mnom, sjedit ćete s mojim timom u loži, ići sa mnom na večeru te dobiti moj potpisani reket.

Time je prije nekoliko tjedana svoje fanove na aukciji namamila kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (26) koja se priključila humanitarnoj akciji AllInChallenge čija je svrha osiguravanje hrane djeci i onima koji je tijekom pandemije korona virusa najpotrebnije.

Početna je cifra bila 2.500 dolara, a naraslo je sve do nevjerojatnih 85.000 dolara koliko je iznosila završna i 37. ponuda.

- Ljudi, vi ste čudesni. Zahvalna sam svima koji su se pridružili ovom projektu. Ne mogu dočekati da upoznam pobjednika - oglasila se Kanađanka.

POBJEDNIK BIRA TURNIR Genie mami fanove: Tko ponudi najviše, sa mnom će na večeru

US Open, Wimbledon, Australian Open, Roland Garros, Indian Wells... Dakle, sve će biti na pobjedniku aukcije. Međutim, morat će se još neko vrijeme strpjeti budući da je teniska sezona u blokadi i to najmanje do kolovoza.

Također, pobjednik mora imati na umu da Bouchard s trenutnim renkingom, a to je 332. mjesto, nema izravan ulaz čak ni u kvalifikacije Grand Slam turnira, pa će pobjednik možda morati birati neki manji turnir ili, pak, pričekati da se Kanađanka barem približi tamo gdje je nekad bila. A bila je, podsjetimo, peta na svijetu kada je igrala finale Wimbledona...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • moZe333 18.05.2020.

    jao genie.. dao bi joj da mi kaki po ledima

  • Mthesecond 18.05.2020.

    Pa ne znam da vrijedi toliko..Ja bih ulozio nekih 700kn,na toliko bih je procijenio :)) A mislim da bi je I smoki zadovoljio,da joj poklonis smoki 😃 Il neki sladoled il da je izvedes na cevape :))) To je samo poza s tim novcima..

  • __Che__ 18.05.2020.

    Jel umocio na kraju ili je tih 85 000 bacio u vjetar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare