Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
13 komentara

Kakva ikona: Platio je 85.000 dolara za večeru s Bouchard...

US Open, Wimbledon, Australian Open, Roland Garros, Indian Wells... Dakle, sve će biti na pobjedniku aukcije. Međutim, morat će se još neko vrijeme strpjeti budući da je teniska sezona u blokadi i to najmanje do kolovoza

Foto: Instagram
13 komentara

Ti i prijatelj(ica) moći ćete birati na koji ćete turnir ići sa mnom, sjedit ćete s mojim timom u loži, ići sa mnom na večeru te dobiti moj potpisani reket.

Time je prije nekoliko tjedana svoje fanove na aukciji namamila kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (26) koja se priključila humanitarnoj akciji AllInChallenge čija je svrha osiguravanje hrane djeci i onima koji je tijekom pandemije korona virusa najpotrebnije.

Početna je cifra bila 2.500 dolara, a naraslo je sve do nevjerojatnih 85.000 dolara koliko je iznosila završna i 37. ponuda.

- Ljudi, vi ste čudesni. Zahvalna sam svima koji su se pridružili ovom projektu. Ne mogu dočekati da upoznam pobjednika - oglasila se Kanađanka.

POBJEDNIK BIRA TURNIR Genie mami fanove: Tko ponudi najviše, sa mnom će na večeru

US Open, Wimbledon, Australian Open, Roland Garros, Indian Wells... Dakle, sve će biti na pobjedniku aukcije. Međutim, morat će se još neko vrijeme strpjeti budući da je teniska sezona u blokadi i to najmanje do kolovoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when you feelin yourself in your kitchen 💀💀

Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

Također, pobjednik mora imati na umu da Bouchard s trenutnim renkingom, a to je 332. mjesto, nema izravan ulaz čak ni u kvalifikacije Grand Slam turnira, pa će pobjednik možda morati birati neki manji turnir ili, pak, pričekati da se Kanađanka barem približi tamo gdje je nekad bila. A bila je, podsjetimo, peta na svijetu kada je igrala finale Wimbledona...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

april 16, 2019

Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

Naši partneri pišu
Message