To je to što me zanima!

Kakva ikona: U Interu je šest godina, a dobio je više crvenih kartona nego odigrao minuta

U nedjelju je protiv Parme, koju je Inter preokretom u završnici pobijedio 2-1, Berni dobio crveni karton na klupi za pričuve zbog nesportskog ponašanja. Isto mu se dogodilo ranije ove sezone protiv Cagliarija
Vidi originalni članak

Tommaso Berni. Ime koje vam nešto znači samo ako ste veliki navijač Intera

Jer ostatak nogometnog navijačkog svijeta teško da zna da je riječ o golmanu milanskog kluba. I to kakvom. Vjerojatno jednom od najposebnijih uopće u svijetu.

Berni je, naime, već šest godina u Interu koji ga plaća 200.000 eura godišnje, a za to vrijeme odigrao je - 0 minuta. Nula. Štoviše. za Inter je 37-godišnji golman skupio više crvenih kartona nego utakmica.

U nedjelju je protiv Parme, koju je Inter preokretom u završnici pobijedio 2-1, Berni dobio crveni karton na klupi za pričuve zbog nesportskog ponašanja. Isto mu se dogodilo ranije ove sezone protiv Cagliarija.

Iz Intera se još 2002. "otisnuo u svijet", prvo u engleski Wimbledon, pa je prošao "pola" Italije, od Lazija, Ternane, Sampdorije, Salernitane, Torina, a kratko je bio i u portugalskoj Bragi.

Zanimljiv je i njegov privatan život. Prošle godine oženio se s bivšom manekenkom Lunom Dakotom Riot, a vjenčali su se u - Keniji. Uz prisustvo tamošnjeg plemena.

I, prema njenim riječima, par su koji živi hipijevski život...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 30.06.2020.

    Sramota jednoga kluba, uloga takvog provokatora je vršenje presinga na suca, vjerujem da ce biti drasticno kaznjen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare