To je to što me zanima!

Kakva je Valencijina sezona? Igračeve suze dovoljno govore

Valencia je posljednju titulu osvojila 2004., i iako se nikada nisu uspjeli vratiti tako 'visoko' nakon Benitezovog odlaska, također nikada nisu spali ni ovako 'nisko'. Tek su 14. momčad La Lige s pet bodova više od zone ispadanja
Vidi originalni članak

Valencia je u subotu izgubila Getafea 3-0 i tako se treći najtrofejniji španjolski klub srozao na 14. mjesto La Lige, a nakon utakmice je njihov stoper Gabriel Paulista zaplakao pred kamerama.

Bivši stoper Arsenala odgovarao je na pitanja novinara, a kad je upitan o promijeni situacije kluba - iz borbe za Ligu prvaka do borbe za opstanak - njegove su se oči napunile suzama toliko da je intervju skoro prekinut jer ovaj nije mogao pričati.

- Za*ebano je slušati ovo. Za klub velik poput Valenciji ovo je jako za*ebano, ali moramo izaći iz ovoga jer mi smo Valencija i klub to zaslužuje. 

Nakon što je došao red na intervju igrača iz pobjedničke momčadi, Gabriel je nastavio plakati sve dok ga netko iz novinarske ekipe nije smirio pa je otišao u svlačionicu.

REMONT NA MESTALLI Totalna čistka: Valencia tjera do 13 nogometaša i kreće ispočetka

Jako loša sezona za sedmerostrukog prvaka Španjolske. Igraju toplo-hladno s tim da je češći ovaj "hladni" dio, a izgubili su od momčadi koja je u posljednjih šest utakmica osvojila tek jedan bod i zabila jednako toliko golova, a njima su pospremili čak tri.

Valencia je posljednju ligašku titulu uzela sad već davne 2004. pod vodstvom Rafaela Beniteza koji je s praktički nepoznatom momčadi pomrsio planove 'Galacticosima' iz Madrida (Zidane, Figo, Casillas, Carlos, Raul, Ronaldo) i zvijezdama Barcelone (Ronaldinho, Davids, Xavi, Iniesta, Kluivert).

Nakon nevjerojatnog uspjeha Benitez je preuzeo Liverpool, a na njegovo je mjesto došao Claudio Ranieri.

DEŽURNI "CARETAKER" Totalni kaos na Mestalli, novi trener Valencijin 'Kruno Jurčić'

Posljednji trofej su osvojili 2019. kada su u finalu Kupa kralja pobijedili Barcelonu 2-1.

Valencia 13 kola do kraja prvenstva ima 27 bodova, pet više od 18. Alavesa i zone ispadanja, i sedam od posljednje Huesce.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • elviscosteloo12 01.03.2021.

    Za neznalice, u valenciju je ronaldov manager jorge mendes doveo skoro sve svoje igrace, navijaci su ogorceni na to, tako da je ovo normalan slijed stvari

  • lip covik 01.03.2021.

    sta bi oni iz grasshoppersa tribali radit ako ovaj place

  • 01.03.2021.

    Šta plačeš piiip? Treniraj, grizi, diži glavu majm*nčino. Tako se pobjeđuje, j.. ti pas mater.

Komentiraj...
Vidi sve komentare