To je to što me zanima!

Kakva ljubav: Gl. Rangersi su najgledaniji četvrtoligaš svijeta

Na tribinama je bilo 49.463 gledatelja što je najveći posjet susretu 4. lige u povijesti u svijetu. Na Ibroxu je atmosfera bila prekrasna, a Rangersi su uzvratili pobjedom
Vidi originalni članak

Glasgow Rangersi su u subotu pobijedili Queen's Park i zasjeli na vrh tablice nakon osam kola. Na tribinama je bilo točno 49.463 gledatelja, ali ta brojka ne bi bila čudna da to nije bila utakmica četvrte lige!

Navijači najtrofejnijeg škotskog kluba ruše rekorde, nisu ga napustili nakon što je ovog ljeta administrativnim putem izbačen iz prve lige. Prije dva mjeseca 'skinuli' su svjetski rekord Crystal Palacea (37.774) star 51 godinu, a sada su ga još malo 'podebljali'.

Na tribinama Ibroxa atmosfera je bila prekrasna, o takvoj većina klubova može samo sanjati. Ljubav Rangersa i njegovih navijača je neopisiva i može im se samo poželjeti što brži povratak u elitu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • اللهم آمين 21.10.2012.

    ljubav se ne trži niti ne kupuje......!!!!!1

  • MarkoKresic 21.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 1skrlet 21.10.2012.

    4 liga i tek su prvi nakon 8. kola?ocekivao sam gol razliku na kraju sezone 80-0...izgleda da nece u prvu ligu tako brzo, mogli bi zaglaviti u drugoj ligi sezonu-dvije, tamo su jaci klubovi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare