To je to što me zanima!

Kakva majstorija! Halilović skinuo paučinu poput Messija

Primio je loptu na desnoj strani daleko od gola, krenuo u dribling, skupila su se oko njega tri igrača, a kako su samo čekala što će Halilović učiniti, on je s ruba kaznenog prostora naciljao gornji desni kut
Vidi originalni članak

Den Haag je imao 2-0 u 38. minuti kod Heerenveen, vodio je i 2-1 do 78. minute, a onda se ukazao Lionel Messi. Pardon, Alen Halilović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nemojte zamjeriti na grešci jer gol kakav je zabio bivši kapetan mlade hrvatske bio je baš u stilu argentinskog čarobnjaka. Primio je loptu na desnoj strani daleko od gola, krenuo u dribling, skupila su se oko njega tri igrača, a kako su samo čekala što će Halilović učiniti, on je s ruba kaznenog prostora naciljao gornji desni kut. I "ubio" pauka!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Fantastičan gol koji je njegovom Heerenveen donio bod, 30. u 24. kolu. Bez ikakve sumnje i gol kola na nizozemskim travnjacima.

Bio je to Halilovićev prvijenac za nizozemski klub u koji je stigao u rujnu na posudbu iz Milana. Ali i prvi gol nakon gotovo dvije godine odnosno 17. ožujka 2018. godine kada je bio u Las Palmasu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Brontosaur 23.02.2020.

    Hvala dragom Bogu, volio bih da mu krene! Nije on zaboravio igrati! Samo da uđe u seriju par tekmi! Golčina, baš Messijeva!!!

  • branimir220250 23.02.2020.

    Nije pametno davati golove često, jer se nogometaš brzo potroši,najbolje kao alenko, svake četvrte ubode🤪🤪🤪🤪

  • pero83 23.02.2020.

    bravo za gol i bravo za novinara koji ga odmah stavlja u istu rečenicu s Messijem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare