To je to što me zanima!

Kakva pobjeda: Medveščak pregazio Vienna Capitalse

Hokejaši Medveščaka u 7. kolu Ebel lige pobijedili su Vienna Capitalse 6-1. Za "medvjede" zabili su Kinasevich, Rabbit (2), Prpich i Hećimović (2)
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da smo izgubili 6-1. Pa ovaj vaš golman bio je nesavladiv, rekao je gostujući trener Vienna Capitalsa nakon poraza u Ledenoj dvorani. Medveščak je 'pregazio' Austrijance na krilima sjajnih navijača, čvrste obrane i fenomenalnog Kristana na golu, iako "medvjedima" nije igralo nekoliko važnih igrača kao što su Banham, Filewich i Krušelj- Ozljede nam ne mogu biti alibi kad izgubimo. Večeras smo slavili zahvaljujući Kristanu. Čuda je radio - rekao je trener Medveščaka Ted Sator. Vienna je u Ledenu dvoranu došla nakon tri uzastopne pobjede. No naišli su na raspoložene "medvjede". Počelo je odlično, golom Ryana Kinasevicha u 9. minuti. 

No Vienna se brzo vraća u utakmicu preko Fortiera. I to je bilo sve od gostiju. Do kraja susreta igrala je samo jedna momčad. Novo pojačanje "medvjeda" Rabbit zabio je dva gola. Korak s njim držao je i dvostruki strijelac Hećimović, dok je Prpić dodao jedan za konačnih 6-1.

- Ma glavno da mi pobjeđujemo, golovi nisu toliko bitni. A slavili smo protiv jedne od najboljih momčadi u Europi - rekao je Hećimović.Sjajna predstava Medveščaka i četvrta pobjeda ove sezone kojom su se "medvjedi" popeli na 3. mjesto Ebel lige. Ispred su samo Klagenfurt i Red Bull Sazlzburg.'ODUŽILI' SE ZA 7-1 PORAZMedveščak je prekinuo niz od tri uzastopne pobjede Vienna Capitalsa, no momčad Teda Satora sjajno se "odužila" Austrijancima za težak 7-1 poraz početkom godine.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • igorsb1 01.10.2010.

    medvescak je najbolji puno jojim medvjede

  • romanista 01.10.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=mheEUKIYOek&feature=player_embedded

  • Pagma 01.10.2010.

    A ne nisu ih razbili! :)))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare