To je to što me zanima!

Kakva pohvala: Veliki Iniesta otkrio da se divi Luki Modriću

Andres Iniesta u razgovoru za španjolske medije otkrio je tko su za njega najbolji veznjaci na svijetu. Uz dva svoja Španjolca Iniesta je u birano društvo izabrao našeg Luku Modrića
Vidi originalni članak

Kad te pohvali jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa, onda znaš da to što radiš, radiš jako dobro. A u takvoj situaciji našao se Luka Modrić kojeg je u razgovoru za španjolske medije nahvalio Andres Iniesta. Legendarni igrač Barce je našeg reprezentativca uvrstio među tri najbolja veznjaka na svijetu.

- Veznjaci kojima se divim su Luka Modrić, David Silva i Koke - istaknuo je Španjolac koji je napomenuo i kako u Barceloni želi završiti karijeru:

- Želim ostati ovdje do kraja karijere. Imam ugovor do 2018., uživam i jako sam sretan.

Nedavno se spominjao i odlazak Inieste u Manchester City za njegovim bivšim trenerom kojeg je usporedio s Luisom Enriqueom.

- Pep zna što ja mislim i što želim. Naravno da sam od njega puno naučio, no mislim da je Luis Enrique najbolji trener u ovom trenutku.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • crobern 22.09.2016.

    Sad ce javit neznamice koji ce rec da su boban i asanovic izmislili nogomet za modrica. Hahaha

  • strmi007 22.09.2016.

    Modrinacija se nastavlja!

  • minimilah 22.09.2016.

    Luka je odličan igrača i ovdje u Madridu JAKO cijenjen. smatra se ključnom figurom Reala, tek toliko da se zna. čini mi se da ga u Hrvatskoj baš i ne fermaju... ali u Španjolskoj je jako poštovan - i od strane publike i novinara i igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare