To je to što me zanima!

Kakva šteta! Vekić prosula 5-2 u prvom setu pa izgubila finale

Donna Vekić nije uspjela osvojiti svoje treći turnir u karijeri. U njenom 7. finalu bolja je bila Nizozemka Kiki Bertens, ali Vekić će dugo žaliti taj prvi set gdje je ispustila ogromnu predsnot...
Vidi originalni članak

Donna Vekić ipak nije uspjela doći do titule u Sankt Petersburgu. U finalu ju je svladala Nizozemkinja Kiki Bertens sa 7-6, 6-4.

No ne bi to bila tolika šteta, pa ipak se radi o osmoj tenisačici svijeta i finalu jakog turnira, da Donna u prvom setu nije imala prednost od čak 5-2!

Odmah je "brejkala" 27-godišnjakinju u prvom setu, uzela potom prednost 2-0 i mirno čuvala svoj servis do 4-2, a onda u sedmom gemu ponovno uzima break za velikih 5-2! Nakon toga je krenuo neobjašnjivi krah, Donna je u sljedeća dva servis gema uzela nula poena i dvije tenisačice završile su u tie-breaku.

Tamo je Bertens uzela prvi set sa 7-2 u tie-breaku.

U drugom setu Bertens je na krilima preokreta krenula sjajno i odmah napravila break. Činilo se da je to to od naše Donne, no nije se predala i vratila je break Nizozemki. No na 4-4 joj je opet zadrhtala ruka, Bertens je to iskoristila i osigurala si servis za meč, što je i iskoristila za konačnih 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 03.02.2019.

    Kako se izgovara Donna? D o n n a, ili D o n a? Ako je D o n a onda čemu "n+n". Ako je D o n n ab onda može i D o nnnnnnnn a, Ili je to ime " ful fora? Molim stručnu pomoć.

  • CerinMarkuschic 03.02.2019.

    dona, samo naprijed.....a ovi mamlazi, oni bi pljuvali i po svojoj mami. to samo vijesi po portalima i pljuju po svemu i svacemu. i da konjine , ona je vec zaradila do dvadeset dvije, sto vi necete za sto zivota...pljujete curu, koja je cijelom svijetu sipaticna a vjerovatno ce u buducnosti biti i broj1 na svijetu.

  • čoviksjuga 03.02.2019.

    Servis katastrofa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare