To je to što me zanima!

Kakva zvijer! Hrgović razbio Zumbana nakon minutu i pol

Meč nije ni počeo, a Hrga je već bio na svojem protivniku. Iako ima 39 pobjeda u karijeri, Zumbano nije izgledao kao netko tko bi mogao zaprijetiti našem najboljem boksaču. Hrga je slavio tehničkim nokautom
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (25) uspješno je odradio ulazak u profesionalne boksačke vode. Hrga je u latvijskoj Rigi pobijedio iskusnog Brazilca Raphaela Zumbana Lovea (36) tehničkim nokautom u prvoj rundi nakon sam minutu i pol te opravdao ulogu favorita i osvajača brončane medalje na Olimpijskim igrama.

- Zapisana je prva pobjeda u profesionalnoj karijeri! Pobijedio sam tehničkim nokautom u prvoj rundi, hvala vam svima na podršci - napisao je Hrgović na Facebooku.

Bilo je to vrlo impresivno Hrgino izdanje protiv iskusnog Brazilca, a kao što se već dalo primijetiti prilikom službenog vaganja - ovo je Hrgovićeva najbolja forma u karijeri. Bivši boksač Leonarda Pijetraja večeras je izgledao zaista sjajno.

Meč nije ni počeo, a Hrga je već bio na svojem protivniku. Iako ima 39 pobjeda u karijeri, Zumbano nije izgledao kao netko tko bi mogao zaprijetiti našem najboljem boksaču. Hrgović je serijom udaraca prolazio kroz Brazilčev gard kao kroz maslac i sudac je morao zaustaviti meč.

Valja spomenuti da je Hrgović nakon rastanka s Pijetrajem prešao u čuveni njemački boksački klub Sauerland, a za ovaj meč angažirao je i kondicijskog trenera naše najbolje sprinterice Andree Ivančević. Također, ne možemo se oteti dojmu Hrginih hlačica. Nastavio je tradiciju 'kockica' u borilačkim sportovima nakon Mirka Filipovića, Stipe Miočića, Igora Pokrajca i ostalih.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ravno1 27.10.2017.

    Nije mi jasno zašto Boris Miletić nije zabranio Hrgoviću da svira Thompsonove pjesme? Boris Miletić, za kojega Damir Kajin tvrdi da voli krafne.

  • KnezDomagoj 01.10.2017.

    Što reći? Samo nastavi tako Filipe.

  • antemilica 01.10.2017.

    MI HRVATI

Komentiraj...
Vidi sve komentare