To je to što me zanima!

Kakve 'bombe': Najljepših šest golova prošlog tjedna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hat-trick Dimitra Berbatova Liverpoolu i škarice te nekoliko golova iz velike udaljenosti najljepši su golovi proteklog tjedna viđeni na euro stadionima
Vidi originalni članak

Proteklog tjedna diljem Europe odigrano je  'milijun' utakmica, što u domaćim prvenstvima, što u Europi, igrala se Liga prvaka i Europska liga. Strijelci su zabijali kako su mogli, a neki golovi su ipak lijepši od drugih. Izabrali smo pet koje treba posebno istaknuti.
Dimitar Berbatov zabio je hat-trick u derbiju Manchester Uniteda i Liverpoola. 'Crveni vragovi' su pobijedili 3-2, a posebno je lijep bio drugi gol Bugarina škaricama.
Valencijin Tino Costa sa 30-ak metara je otključao mrežu Bursaspora u Ligi prvaka. Zabio je prvi, a do kraja utakmice 'šišmiši' su zabili još tri.
Bayern je svladao Romu 2-0, a Thomas Muller je zabio gol kakvog mogu samo majstori. Vanjskom iz prve u suprotni kut, kapa dolje. Nije čudno da je bio najbolji strijelac i igrač SP-a.
O golu Joazinha sa 30-ak metara Gentu ne treba trošiti riječi. Najbolje je pogledati video. Zabio je za 1-1, a na kraju je Levski uspio slaviti 3-2.
Rudnevs si je nekoliko puta povećao cijenu. Zabio je tri komada Juventusu, Lech je tim golom izjednačio u sudačkoj nadoknadi.
I za kraj, gol hrvatskog reprezentativca Mladena Petrića za bod HSV-a kod St. Paulija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mangart 20.09.2010.

    uf, neznam. Muller? Berbatov? Svi ostali? Teško za procijenit koji je ljepši.

  • silvianavarro 20.09.2010.

    Svi su fenomenalni,svaka čast!! :) Ima tu par mladih igrača koji su zabili ovakve golove,odmah ih kupujem u manageru ;)

  • Joki9 20.09.2010.

    najbolji gol je onaj juventusu

Komentiraj...
Vidi sve komentare