To je to što me zanima!

Kakve face! Argentina u avionu Rolling Stonesa stigla u Rusiju

Sudeći po objavama na Instagramu atmosfera među igračima je sjajna, unatoč vijesti o zasad nepotvrđenom seks skandalu izbornika Jorgea Sampaolija. Na originalan način stigli su u Moskvu
Vidi originalni članak

Kao jedni od velikih favorita za svjetski naslov u Rusiji, Argentinci su na prilično originalan način sletjeli u Moskvu gdje će odigrati svoju prvu utakmicu Mundijala protiv Islanda 21. lipnja.

Privatni avion slavnih Rolling Stonesa poslužio je kao prijevozno sredstvo Messiju, Agueru, Di Mariji i ostatku 'gauchosa'.

Sudeći po objavama na Instagramu atmosfera među igračima je sjajna, unatoč vijesti o zasad nepotvrđenom seks skandalu izbornika Jorgea Sampaolija.

SKANDAL SA SAMPAOLIJEM Argentina ostaje bez izbornika zbog seks afere s kuharicom?!

Paulo Dybala i Gonzalo Higuain slikali su se ispred aviona za uspomenu, a u istom se našao Enzo Perez koji se naknadno priključio reprezentaciji nakon ozljede Manuela Lanzinija.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mali00 10.06.2018.

    Ja da sam izgubio zadnja tri finala u Rusiju bi dosao pjeske.

  • Iskrivljena antena 10.06.2018.

    Da su slušali Gunse možda bi mi porasli u očima ali Stonse koji su prekopirali Prljavo Kazalište ne hvala, inače Messi je podržao terorizam ja podržavam Iran da se oni uklone sa svjetskog i da šansa npr sad

  • 10.06.2018.

    Ne kuzim sta je to argentina postigla u zadnje vrijeme da je favorot za osvajanje naslova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare