To je to što me zanima!

Kakve su ovo linije? Pogledajte zašto su poništili gol na Rujevici

Igrači Lillea burno su reagirali nakon poništenog gola, a postavlja se pitanje je li VAR sudac Hugo Miguel krivo provukao crte kod poništenog gola koji je Rijeci donio produžetke
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke vodili su borbu od 120 minuta na rasprodanoj Rujevici protiv Lillea u doigravanju Konferencijske lige. Riječani su se 'čupali' i grčevito borili s moćnim Francuzima, koji su ipak nakon produžetaka prošli u grupnu fazu trećerazrednog Uefinog natjecanja.

Lille se 'izvukao' s pobjedom od 2-1 u Francuskoj, a Rijeka se s opreznim optimizmom vratila na Kvarner. Uz podršku vjernih navijača Rijeka je pružila veliku borbu, dapače, čak i nakratko bacila Francuze na koljena golom Ivana Smolčića u 58. minuti. Rijeka je s tim golom izborila produžetke, iako je napadač Lillea Jonathan David zatresao mrežu u 69. minuti.

POJAČANJE NA RUJEVICI Mišković: Istina je, dolazi nam veliki igrač. A s ovakvom igrom možemo osvojiti prvenstvo REAKCIJE S RUJEVICE Smolčić: Nisam imao osjećaj da nam mogu zabiti. I onda mu se odbije na nogu. Tužan sam i ljut

David je nakon dodavanja suigrača glavom zakucao loptu u mrežu, ali slavlje Lillea nije dugo trajalo. Uključio se VAR, a glavni sudac Luis Miguel Branco Godinho poništio je gol zbog zaleđa. Vrlo rubnog zaleđa.

ISPALI OD LILLEA Sopić: Jedan od najtežih dana. Ovo mogu samo poistovjetiti s onim kada su mi roditelji umrli

Sporna situacija bila je itekako rubna. Teško je procijeniti je li napadač Lillea doista bio u zaleđu, a još je teže to razjasniti nakon što je VAR sudac Hugo Miguel krivo 'provukao crte'!

Miguel je povukao liniju na temelju pozicije ruke igrača Rijeke koji je u sredini slike, ali očito je kako je njegov suigrač, koji je najbliži napadaču Lillea, bio bliže Labroviću i golu Rijeke.

KOMENTAR Ovo boli više nego da se popilo pet komada. Ali kapa do poda i Sopiću i igračima i navijačima!

Igrači Lillea burno su reagirali nakon poništenog gola, ali osmijeh na lica vratio im je David pobjedničkim golom u 109. minuti koji je Rijeci donio poraz, a francuskom klubu prolaz u grupnu fazu Konferencijske lige.

POGLEDAJTE SITUACIJU OD 3:54

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ODIMIDOĐIMI 01.09.2023.

    Čist gol ko suza .

  • Crna Kraljica 123 01.09.2023.

    Ovo pravilo offside-a je cirkus !!!! Referentna točka trebaju biti noge a ne nos, trepavice, prsti, ruke, dignuti pišo itd !!!!

  • 01.09.2023.

    Odite u Paris...

Komentiraj...
Vidi sve komentare