Obavijesti

Sport

Komentari 6

Smolčić: Nisam imao osjećaj da nam mogu zabiti. I onda mu se odbije na nogu. Tužan sam i ljut

Smolčić: Nisam imao osjećaj da nam mogu zabiti. I onda mu se odbije na nogu. Tužan sam i ljut

Govorili su mi prije utakmice i zezali smo se "daj ga zabij više", i jesam, rekao je Ivan Smolčić, a Hodža je kukao za svojom šansom u 6. minuti: 'Ja sam ju prvi već vidio u golu. Pao sam od očaja kad mi je obranio'

VIDEO

Ne znam što reći. Dobro smo parirali Lilleu, na trenutke bili bolji. Nisam imao osjećaj da nam mogu zabiti, nisu stvarali šanse i dobro smo igrali obranu. Jako dobro smo analizirali i jako dobro igrali kako smo htjeli. Čovjeku se odbilo na noge, točno njemu u 110. minuti... Tužan sam i ljut, ali nemam nikome što zamjeriti, rekao je nakon ispadanja Rijeke iz Konferencijske lige junak Riječana Hrvoje Smolčić.

Lille je prošao dalje golom Jonathana Davida u 108. minuti. Rijeka je hrabro pala tek u produžetku iako je dojam da Francuzi nisu bili ništa bolji i da je momčad Željka Sopića lako mogla i trebala ići u grupnu fazu.

Statistika utakmice Rijeka - Lille

Heroj je bio domaći riječki dečko Ivan Smolčić koji je zabio svoj prvi pogodak za Rijeku.

- Drago mi je zbog svih, ne zbog sebe. Govorili su mi prije utakmice i zezali smo se "daj ga zabij više", i jesam. Ne bih ni rekao da je ovo senzacija, to bi trebala biti naša realnost.

Fantastična atmosfera na Rujevici?

- Bacam aut dosta puta, čuješ podršku. Stvarno lijepo za čuti. Naježiš se... Žao mi je da taj gol nije mogao dati nešto više ekipi. Imamo novu utakmicu za tri dana i idemo dalje.

Uzvratni susret Rijeke i Lillea u play-offu UEFA Konferencijske lige

Odličnu utakmicu odigrao je i Toni Fruk.

- Počeli su me hvatati grčevi u produžecima. Bila je potrebna zamjena da uđe nova energija. Naklon do poda dečkima na borbi. Šteta što nismo nagrađeni, došlo je do pada koncentracije pa smo primili gol. Glavu gore i idemo dalje.

- Sopić? Izašli smo puno energičniji nego u Francuskoj. Trener Željko je donio novu energiju, znamo se iz Gorice. Nema straha za Rijeku, tako ćemo izgledati i dalje u prvenstvu.

- Pohvale Rijeci i Armadi na podršci. Na njihov pogon smo izdržali 90 minuta i produžetke, sreća nije bila na našoj strani.

Uzvratni susret Rijeke i Lillea u play-offu UEFA Konferencijske lige

Svoj doprinos dao je i Lindon Selahi. Bio je na razini kao i ostatak momčadi.

- Nemam riječi kojima se mogu zahvaliti publici. Naježio sam se kad sam izašao na teren. Bili smo blizu, bilo smo borci i unatoč ispadanju ja sam ponosan na moju momčad. I trener nam je u svlačionici rekao da je ponosan kako smo se nosili s jednom tako velikom momčadi kao što je Lille.

Veldin Hodža imao je odličnu šansu u 6. minuti. Golman Lillea Chevalier je nevjerojatno obranio.

- Dali smo sve od sebe, šteta. Moja šansa? Ma ja sam ju valjda prvi već vidio u golu. Pao sam od očaja kad mi je čovjek obranio. Da sam zabio, možda bismo se sad radovali. Umoran jer stalno igram? Ma nisam. Idemo jako u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac