To je to što me zanima!

Kakvi ekscentrici: Kad narastem, bit ću golman 2

Preparirana papiga u rukama, maska Freddieja Krügera na licu, pištolj ispod dresa, sklonost crnoj magiji i - spremni ste za stati među vratnice
Vidi originalni članak
OZLJEDE
Santiago Canizares
Dok se brijao, ispala mu je bočica aftershavea, razbila se i rasjekla mu stopalo, zbog čega je propustio Svjetsko prvenstvo 2002.
Kasey Keller
Bivši američki reprezentativac morao je u neplanirani posjet zubaru nakon što si je, vadeći palice za golf iz prtljažnika, izbio nekoliko zubi.
Alex Stepney
Tadašnji golman Manchester Uniteda 1975. je na utakmici s Birminghamom tako jako urlao na suigrače da je dislocirao čeljust.
Volkan Demirel
Turčin je slavio pobjedu svog Fenerbahçea nad Galatasarayem. Htio je baciti dres u publiku, ali je prejako zamahnuo, pao i iščašio rame.
Frank Talia
Australski golman engleskog niželigaša Wycombea na ljeto je kosio travu u dvorištu i uspio si odrezati nožni prst. Propustio je početak sezone.


BIZARNOSTI
Tom Farquharson
Bio je jedan od najboljih engleskih golmana u prvoj polovici prošlog stoljeća. Gdje god da je išao, sa sobom je nosio pištolj.
Tim Howard
Bivši golman SAD-a i Manchester Uniteda zapravo ima medicinski problem - Touretteov sindrom, bolest nekontroliranog psovanja.
Angelo Peruzzi
Nakon što je pao na dopinškom testu, jedan od najboljih talijanskih golmana izmislio je da je uzimao tablete za mršavljenje, ali one nisu sadržavale spornu supstancu.
Petar Borota
Beograđanin koji je branio za Chelsea, paralelno s nogometnom imao je i slikarsku karijeru. Dok se nije ispostavilo da su sve "njegove" slike ukradene.
Carlos Roa
Mallorca je bila na pragu Lige prvaka, Argentinu je čekao nastup na Copa Americi, a njihov se golman ostavio nogometa jer mu se nije uklapao u religijska uvjerenja.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare