To je to što me zanima!

Kakvi potezi Rebića! Okružila ga trojica, on ih sve 'otresao'

Ante Rebić bio je nezaustavljiv u četvrtak protiv Benfice. Nosio je Eintracht do pobjede i plasmana u polufinale Europske lige. Tamo ih sada čeka Chelsea, našeg napadača neće biti u prvoj utakmici zbog suspenzije
Vidi originalni članak

Rebinho! Sve češće tako nazivamo Antu Rebića koji iz tjedna u tjedan niže fantastične partije. U četvrtak je svoj novi nadimak u potpuno opravdao.

FRANKFURT SE VRAĆA Rebić i Eintracht oduševljavaju Europu! To je tim Nike Kovača

LUDO SLAVLJE Frankfurt je gorio: Navijači na terenu, Rebić skočio među njih

Odigrao je sjajno protiv Benfice. Na terenu ga nitko nije mogao zaustaviti! Asistirao je za drugi gol Rodeu, odigrao ključnu ulogu kod prvoga..., a u jednoj je akciji pokazao sve čari svog talenta. Oduševio je čak i Uefu koja je njegove driblinge proglasila potezima večeri.

Okružila su ga u u toj akciji trojica Benficinih igrača, on je sjajnom kombinatorikom rješavao jednog po jednog, a onda uklizao i ispred četvrtog protivnika i spasio loptu za svoju momčad.

U Europskoj ligi je ove sezone u osam utakmica zabio jedan gol i asistirao za još dva. U domaćem prvenstvu ima devet golova i četiri asistencije, a 'balkanska' veza koju ima s Lukom Jovićem (25 golova, 7 asistencija) i Filipom Kostićem (9 golova, 12 asistencija) u napadu je san svake momčadi. 

Ponajviše zahvaljujući njima trojici, Eintracht nakon 39 godina čekanja igra polufinale velikog europskog natjecanja. Do velikog finala ih dijeli još samo utakmica s Chelseajem, a prvi susret Rebinho će morati propustiti zbog nakupljenih žutih kartona. Tjedan više za odmor i tjedan više za nabrijavanje i skupljanje inspiracije protiv londonske momčadi. Pa da u uzvratu Englezima pokaže što sve može i zna.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 19.04.2019.

    Imat cemo Hrvata i u finalu el

  • mica trftaljka 19.04.2019.

    Nikad bolji video nisam vidio kako ste mocni

  • 50 nijansi šljive 19.04.2019.

    Već vidimo prve učinke EU odredbi o "autorskim pravima na internetu" - nema videa. Jer ga ne smiju staviti, osim ako ga nisu sami snimili, ili pak platili nositelju autorskih prava. Ubuduće zaboravite na videje na novinskim portalima. Hebla vas EU sve skupa, to je nama naša EU dala

Komentiraj...
Vidi sve komentare