To je to što me zanima!

Kakvo pojačanje: Satoshi Ishii nastupit će na FNC-u u Karlovcu!

Posljednji je put u kavezu bio prije godinu dana kad je slavio protiv Pietra Cappellija, a Satoshi Ishii je nakon toga tri puta slavio u K-1. No, sad se vraća MMA-ju i to već 17. lipnja
Vidi originalni članak

Trebao je nastupiti na priredbi ‘Heata’ u Japanu, ali kako je Dan Spohn (37, 18-8) pozitivan na koronu, Satoshi Ishii (35, 24-12) morat će još malo pričekati na povratak u MMA nakon K1 pohoda. Da, još malo, jer će već 17. lipnja nastupiti u Karlovcu na nadolazećoj ‘FNC 6’ priredbi!

NA YT KANALU 24SATA Pogledajte besplatno sve borbe s pete priredbe FNC-a iz Zaboka

Iz Fight Nation Championshipa pokazali su da su se ozbiljno primili posla, a sa svakom novom priredbom i pojačanjem potvrđuju da se radi o najbrže rastućoj MMA organizaciji u ovom dijelu Europe. Stiglo je veliko ime iz Cro Cop Teama, a publika se već zaželjela hrvatsko-japanskog borca.

Podsjetimo, Ishii se vraća u kavez godinu dana nakon pobjede protiv Pietra Cappellija (8-2) u Elite MMA Championshipu, a uzeo je godinu dana 'pauze' od MMA-ja jer se posvetio karijeri u kickboxingu, a u tri meča pobijedio je sva tri puta. No, nakon što je u turniru osmorice u četvrtfinalu nokautirao Kosukea Jitsakatu, ali nije mogao nastaviti turnir.

U polufinalu trebao se boriti protiv Seniya Tanigave, ali povukao se iz tog meča. Nije poznato zbog kojeg je točno razloga odustao, ali prema izrazu lica nakon spomenutog meča, očito se radilo o ozljedi. No, brzo je to sanirao Satoshii i krenuo je s pripremama za nastup u Karlovcu 17. lipnja.

REPORTAŽA IZ ZABOKA Hambi razgalio publiku kao ring djevojka, Bažant krvlju 'platio' pojas FNC-a: Ma, sve me boli!

Pojačava se teškaški roster organizacije, a na spomenutoj će se priredbi u borbi za inauguralni pojas kategorije boriti Ivan Vitasović (9, 5-1) protiv Olija Thompsona (42, 21-14).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mandalorian67 09.05.2022.

    Satoshi moli se da na mene ne naletis na tom turniru. Kad bi ja krenuo udarati. Znam sve moguce poteze, nisam kao vi da pimplam. Ja u zrak skocim, pa ko Van dam kruzni zviznem. Osobno sam trenirao Jurija Boyku, kako bi osvojio taj smjesni turnir

  • Dagi 66 09.05.2022.

    hhhhha

  • lajh1985 09.05.2022.

    Nas Hrvat samo jako

Komentiraj...
Vidi sve komentare