To je to što me zanima!

Kale: Klub je htio odgoditi, ali bit ću ja još ove sezone na golu

Boljelo me i protiv Mađara, i nije bilo smisla čekati jer je koljeno moglo opet "zablokirati" u svakom trenutku. Ovo je bila najbolje opcija, za mjesec dana ću opet na gol
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Lovre Kalinić podvrgnut je u Fortius klinici u Londonu artroskopskoj operaciji koljena i trebao bi se u roku od najviše mjesec dana vratiti nogometu.

- Sve je prošlo u redu, ne osjećam bol niti mi je koljeno natečeno. Tako da i ne osjećam da sam operiran - javio se Lovre, koji će narednih 4-5 dana opreza radi hodati na štakama, ali je odmah nakon zahvata pušten na kućnu njegu.

Lovre je tijekom reprezentativnog okršaja s Azerbajdžanom u duleu pretrpio udarac od kojeg mu se odlomio djelić miniska, koji je "slobodno šetao" koljenom, što je stvaralo bol i prijetilo da se koljeno opet "blokira".

Aston Villa htjela odgoditi operaciju

- Tijekom utakmice s Mađarima osjećao sam bol, ali ne toliku da ne bih mogao braniti, i to me na koncu odvelo na pregled, gdje je utvrđeno o čemu se točno radi. Čak i nakon toga normalno sam trenirao, u klubu su smatrali da operaciju možemo odgoditi do ljeta, no nije bilo smisla čekati jer je koljeno moglo opet "zablokirati" u svakom trenutku. Ovo je bila najbolje opcija, riješiti se problema, ubrzo početi trenirati i vjerujem najkasnije za mjesec dana stati na gol.

Iako se ozljeda dogodila u najnezgodnijem trenutku sezone, koja je pred krajem, Aston Villa se bori za povratak u Premiership, a reprezentaciju u lipnju čeka Wales, ima dovoljno vremena da još zaigra ove sezone.

- Sada mi je najvažnije vratiti se treninzima, dohvatiti pravu formu, a onda ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija. Ja sam optimist, cijeli život sam naporno radio za sve što sam napravio u karijeri, tako će biti i ovaj put. I trener i izbornik su mi dali podršku, vjeruju u mene, a ja u sebe nikad nisam sumnjao.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • danijel23 11.04.2019.

    Nije fer prema drugom golmanu i prema reprezentaciji, ako te boljelo trebao si reci i sjesti na klupu ili odmah za englesku a ne branit i time umanjit sansj hrvatskoj a upravo su oba dva gola tvoja

  • 10.04.2019.

    Kale brz oporavak✌️✌️. A ove glupe dinamovce nek pričaju gluposti!

  • 10.04.2019.

    Odvratni komentari. Želim vam sve najgore svima koji se naslađujete

Komentiraj...
Vidi sve komentare