To je to što me zanima!

Kalinić, Badelj i Rebić ispali iz Kupa, Carpi je šokirao "viole"

Nakon što je drugoligaš Spezija izbacio Romu usred Rima, isto je napravio Carpi u Firenzi protiv Fiorentine. Pretposljednja momčad talijanskog prvenstva dobila je 1-0
Vidi originalni članak

Nastavljaju se iznenađenja u talijanskom kupu, a posljednje su priredili nogometaši Carpija koji su u Firenzi pobijedili Fiorentinu 1-0 i izborili plasman u četvrtfinale 'Coppa Italia'. Gol odluke zabio je Antonio di Gaudio u 76. minuti. Oba sastava završila su utakmicu s igračem manje. U posljednjim trenucima susreta isključeni su Gonzalo Rodriguez kod Fiorentine, te Jerry Mbakogu u gostujućim redovima.

Fiorentina je dominirala već dio dvoboja, stvarala je prilike, no 'viole' nisu uspjele svladati Željka Brkića. Za Fiorentinu su nastupila trojica hrvatskih nogometaša Nikola Kalinić, Milan Badelj i Ante Rebić i sva trojica su imala lijepe prilike, no bili su neprecizni. Najbliže golu bio je Badelj koji je na otvaranju susreta uzdrmao okvir gola. Kalinić i Badelj su odigrali cijeli susret, dok je Rebić zamijenjen nakon prvog dijela.

Veliko iznenađenje u srijedu su priredili i nogometaši drugoligaša Spezije, u čijim redovima igraju čak osmorica hrvatskih nogometaša, pobijedivši u osmini finala talijanskog Kupa Romu 4-2 nakon izvođenja jedanaesteraca. U sastavu Spezije bilo je prijavljeno čak osam hrvatskih nogometaša od kojih su petorica nastupila, a trojica su utakmicu pratila s klupe za pričuve. Mario Šitum, Ivan Martić i Darijo Čanađija su odigrali svih 120 minuta, Josip Brezovec je igrao do 66. minute, a Josip Mišić do 78. minute. Na klupi su sjedili Mato Miloš, Simon Sluga i Marijan Ćorić. 

Spezia u četvrtfinalu igra protiv trećeligaša Alessandrije koji je nakon produžetaka izbacio Genou, dok će Carpi igrati protiv pobjednika susreta Sampdoria - Milan.

Osmina finala kupa:

  • AS Roma - Spezia (II) 2-4 11m (0-0)
  • Fiorentina - Carpi 0-1
Idi na 24sata

Komentari 17

  • strmi007 16.12.2015.

    talijanske namještaljke

  • ACM_1899 16.12.2015.

    Fiorentini će zimski odmor doć kao naručen. Igra šteka u zadnje vrijeme.

  • File111 16.12.2015.

    nesto neide kalinica u zadnje vrijeme haha lik zabio par golova i odmah najbolji ovo ono a sad ga opet nigdje limitirani igrac koji moze Mandji čistiti kopacke

Komentiraj...
Vidi sve komentare