To je to što me zanima!

Kalinić: Dinamo Bukurešt je jak iako igra s 50 posto

S tribina izgledaju snažno, a je li to realno vidjet ćemo. Dva-tri pojedinca se izdižu kvalitetom i vrlo su dojmljivi, kaže sportski direktor hajdukovaca
Vidi originalni članak

S protivnikom koji nas očekuje nema šale, oni jure, gaze i ruše sve pred sobom i protiv njih treba izvesti iskusnu momčad koja će se znati hrvati, rekao je protivniku u Europskoj ligi Dinamu iz Bukurešta trener bijelih Stanko Poklepović.
Informacije mu je prenio sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić koji je  uživo gledao njihovu pobjedu nad moldavskom Olimpijom od 5:1. On pak malo spušta loptu na zemlju.
- Nisu baš Barcelona, ali su jaka momčad. Mogli su im dati i 10 komada jer sam imao osjećaj da igraju s 50 posto snage. Igraju disciplinirano,  moćni su i taktički i trkački i sigurno da nas čeka težak posao - kaže Kalinić.
Dinamo igra u klasičnom rasporedu 4-4-2 i u niti jednom trenutku ne odustaju od formacije.
- S tribina izgledaju snažno, a je li to realno vidjet ćemo u četvrtak. Dva-tri pojedinca se izdižu kvalitetom, dojmljivi su. Protivnici su vrijedni respekta i poštivanja, ali možemo proći. Imaju i onih svojih minusa, ali ćemo te detalje sačuvati za utakmice.
Kalinić je u svojim bilješkama posebno podcrtao tri imena.
- N'Doye, Adrian i Andrei Cristea su igrači koji su posebno interesantni i na koje treba obratiti pažnju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • divica1950 26.07.2010.

    A sta sad,bolje da igra sa 50 nego sa 56 posto... brate,smijesan si,upri nogometnih 120 posto i bit ce sve ok! Ako ovo ne prođemo palim dres i nikada necu pogledati Hajdukovu tekmu ni na televiziji.

  • MpH 26.07.2010.

    http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Olimpia_B%C4%83l%C5%A3i

  • Th 1950 26.07.2010.

    @morpheus ajde kad je ta olimpia balti tako jaka reci mi nesto o njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare