To je to što me zanima!

Kalinić: Ma treba ih napasti od prve minute da se ni ne snađu

Svi pozvani napadači su u vrhunskoj formi, svi igraju i zabijaju i na meni je da čekam svoju prigodu. Bit će teško protiv Gruzije koja će se braniti, rekao je Nikola Kalinić
Vidi originalni članak

Svatko od nas se nada da će zaigrati, no treba biti realan i reći kako su svi pozvani napadači u vrhunskoj formi, svi igraju i zabijaju i na meni je da strpljivo čekam svoju prigodu, kaže Nikola Kalinić, koji se po prvi put nakon odlaska iz Splita vraća na Poljud. 

- Igrao sam na Poljudu dvije sezone, bilo mi je odlično i nadam se da ću zaigrati i u petak.  

Kalinić je igrao i u prvoj utakmici u Gruziji, uglavnom je bio odsječen od sredine terena i nije uspio napraviti ništa značajnije. 

- Nadam se da će na Poljudu biti više upotrebljivih lopti za napad. Teško je kad se protivnik zatvori igrati i protiv Brača, a kamo li ne protiv Gruzije. Treba nam pomoć veznih i bočnih igrača da nas rasterete.

Za razliku od mnogih koji traže strpljivo građenje napada, Kalinić priželjkuje da se na Poljudu, poneseni atmosferom, napadne Gruziju što prije i pokuša postići gol. 

- Bolje je krenuti od prve minute, dok se oni ne snađu. Pogotovo dok se ne naviknu na atmosferu na stadionu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • torpedo 7 02.06.2011.

    pljujete po kalinicu a za klasu j bolji i pametni igrac od onog djilkana mandzukica

  • 01.06.2011.

    Jesu se raskokodakali o toj Gruziji, bogati koda igramo finale EP. Sramota, a zapravo su se usrtarili, jer znaju da ako ne pobjede onda se možemo pozdravit sa europskim prvenstvom.

  • karlo 10 01.06.2011.

    kalinicu ako ti ne budes igrao onda cemo sigurno napadati i pobjediti :) ti si za kurac ,a ne za repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare