To je to što me zanima!

Kalinić otkrio Talijanima: On je uz Modrića i Perišića najbolji nogometaš s kojim sam zaigrao

'Ne znam njegove razloge odlaska, ali sam siguran da će nakon Rome napraviti velike stvari i u Interu. Gdje je god igrao pokazivao je svoju vrijednost', pojasnila je devetka Hajduka za talijanski "Il Messaggero"
Vidi originalni članak

Baš su me zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni, rekao je Nikola Kalinić (34) i tako ponovno zagolicao maštu navijača Hajduka o mogućem dolasku još ponekog kapitalca na Poljud.

ASISTIRAO SAHITIJU Povratnik Kalinić: Bilo je malo čudno, a Torcidi ću se na terenu odužiti za onakvu dobrodošlicu

No, na ponekog novog igrača 'bili' će pričekati do ljeta, a zasad će ih s devetkom na leđima uz bok Marku Livaji (28) predvoditi i popularni 'Kale'. Mnogo se govorilo o tome koliko je manji Nikolin ugovor nego što bi mogao biti u nekom drugom klubu, ali to njega ne dira. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne želim skupljati poene na tome koliko sam se odrekao i čega sam se odrekao. Želim ih skupljati na terenu, a nadam se da ćemo ondje biti dobri - rekao je Kalinić za talijanski "Il Messaggero".

Prije Hellas Verone igrao je u dresovima Atletico Madrida Rome, a upravo je u talijanskom klubu dijelio svlačionicu s 'bosanskim dijamantom' Edinom Džekom (35) koji je dres 'vučice' zamijenio Interovim.

LEGENDA 'BILIH' Bilić: Hajduk u napadu ima tri klase kakve nema ni Dinamo

- Ne znam njegove razloge odlaska, ali sam siguran da će nakon Rome napraviti velike stvari i u Interu. Gdje je god igrao pokazivao je svoju vrijednost i sigurno je na mom osobnom podiju najboljih s kojim sam igrao, zajedno s Ivanom Perišićem i Lukom Modrićem - zaključio je 'Kale'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pobotchnick Leeyoobo 19.02.2022.

    Nije igrao s Rakitićem?

  • cajger 19.02.2022.

    samo o hajduku i graši .... pljuc

  • jurefrancetic123 19.02.2022.

    pa sa drugima nisi ni igrao

Komentiraj...
Vidi sve komentare