To je to što me zanima!

Kalinić više nije u planovima trenera i odlazi iz Blackburna

Otočki tabloid tvrdi da se bivši napadač Hajduka, koji je prije dvije godine došao na Ewood Park uz odštetu od šest milijuna funti, više ne nalazi u planovima menadžera
Vidi originalni članak

Prema pisanju engleskog Mirrora, Blackburn je spreman ovo ljeto prodati napadača hrvatske nogometne reprezentacije Nikolu Kalinića (23)...

Otočki tabloid tvrdi da se bivši napadač Hajduka, koji je prije dvije godine došao na Ewood Park uz odštetu od šest milijuna funti, više ne nalazi u planovima menadžera Roversa Stevea Keana. U prilog takvoj tvrdnji ide i podatak da Kalinić u posljednja četiri kola Premierlige nije igrao ni minute, a u zadnje dvije utakmice nije bio ni na klupi.

Upravo zbog toga je prošli tjedan Kalinićev agent Tomislav Erceg najavio razgovore s vodstvom kluba na kraju sezone, a Mirror u utorak tvrdi kako su ti razgovori već obavljeni i kako se čini sigurnim da će hrvatski nogometaš na ljeto potražiti novi klub.

Podsjetimo, prošli su tjedan nakon objave vijesti o Kalinićevom nezadovoljstvu engleski mediji pisali da bi u utrku za napadača, koji je ove sezone postigao pet golova u 16 nastupa u Premiershipu, mogla krenuti Aston Villa.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Superteška 12.04.2011.

    Bitno da igra u reprezentaciji. Bravo Biliću.

  • biberrr 12.04.2011.

    Kale je u dvije sezone skupio 42 nastupa za Blackburn i zabio 7 golova. To je prosjek 3,5 gola po sezoni. On je jednostavno napadač koji ne zabija,nešto poput Mandžukića koji je u 21 nastupu zabio 2 gola za Wolfsburg.

  • 23h i 59min 12.04.2011.

    E ljudi ja ne znam koliko je vas culo ovdje za statistiku ali kalinic ima solidnu statistiku.od 15 utakmica koje je odigrao za roverse dao je 5 golova.covjek nije messi ili ronaldo da ima gol po utakmici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare