To je to što me zanima!

'Kamatar' Antonio Plazibat u akciji: Majice za pomoć djeci...

Peti teškaš Gloryjeve ljestvice izazivača, Antonio Plazibat (26) poziva vas da iskamatarite sami sebe i kupite majicu čime ćete podržati udrugu Anđeli koja pomaže djeci s invaliditetom
Vidi originalni članak

Jedan od naših najboljih kickboksača, Antonio Plazibat (26) trenutačno se nalazi u Amsterdamu i trenira s velikim Badr Harijem za najveći ispit dosadašnje karijere, turnir koji će se održati 7. studenog u Nizozemskoj. 

U našoj rubrici 24 pitanja, Plazibat se opisao kao lijep, mlad i simpatičan, a svojom nedavnom akcijom ponovno je pokazao da je čovjek velika srca.

PLAZIBAT O NASILNICIMA 'Previše je takvih kriminalaca u Splitu. Mlade treba motivirati da budu pošteni, a ne smeće...'

Njegova majica s natpisom 'kamatar' bit će u prodaji dva mjeseca, a sav novac od zarade donirat će se udruzi Anđeli. 

Udruga se punih 15 godina skrbi o djeci s najtežim tjelesnim invalidima i djeci s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu. Cijena majice je 100 kuna.

- Na majici piše hashtag 'kamatar' ali volio bih da to simbolizira nekog tko je spreman iskamatariti sebe kako bi pomogao onome kome je potrebno. Nikome nije lako u ovim vremenima s korona krizom, svima fali para pa tako i njima. Ovo je način da učinite dobro djelo i nadam se da će se što više majici prodati - poručio je Plazibat na svom Instagram profilu. 

Osvajanjem ovog tunira Antonio bi potvrdio kako je spreman za napad na sam vrh te je zbog toga ovo svakako njegov najteži, ali i najvažniji ispit dosadašnje karijere.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Klinteastwod 20.10.2020.

    Mogao je bolji logo izmisliti kud bas kamatar?Kad prođes pokraj nekoga s tom majicom bas on zna sto je pisac htio reci....

  • daninoć 19.10.2020.

    Koja je svrha ovog "kamatar" na majici?? Samim nazivom eliminiraš većinu ozbiljnih ljudi koji to nikada ne bi obukli. Da su malo promislili mogli su zaraditi puno više. Ovako, možda prodaju 100 komada?

  • ajmeikuku123 19.10.2020.

    Antonio ne budi naivan. Pomozi, ali djeci a ne parazitima koji žive na njihov račun i čija su jadna djeca samo oruđe za rad. Kupi malim jadnićcima aparate za vježbanje i usreći ih, ali novac ne daji jer će garantirano kao i do sada veći dio završiti u privatnim džepovima. VJERUJ MI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare